El Barça no està del tot còmode amb la plantilla que li ha quedat i encara espera que arribin nous canvis. Però abans s'hauran de fer algunes vendes. Malgrat tot, Xavi Hernández és optimista, però tampoc les acaba de tenir totes amb les possibles incorporacions que podrien acabar tancant-se properament.

El Barça necessita més reforços

Des del Barça, ja de gira dels Estats Units amb problemes per seguir entrenant i competint, segueixen pensant que les properes setmanes seran clau en l'apartat dels fitxatges. Ja queda menys d'un mes per a l'inici oficial de la competició i encara no han arribat tots els jugadors que es volien incorporar. Per això segueix la feina als despatxos per satisfer un Xavi Hernández cada vegada més intranquil.

I un dels grans problemes són el tipus de jugadors que s'ofereixen i també el que pensen des dels despatxos. A dia d'avui encara hi ha una clara diferència d'opinions entre el club blaugrana i l'staff tècnic. I un dels últims episodis té a veure amb l'ovella negra de Madrid que l'entrenador culer creu que pot portar molts problemes dins del vestidor del Barça.

Xavi Hernández serio Barça / Foto: Europa Press
Xavi Hernández, durant un partit del Barça / Foto: Europa Press

Joao Félix, una opció per al Barça

Recordem que fa uns dies Joao Félix, una de les estrelles de l'Atlètic de Madrid es va oferir al Barça. "El Barça sempre ha estat la meva primera opció i m'encantaria jugar al Barça”, va afirmar Joao Félix. Però també va confessar que "sempre ha estat el meu somni des que era petit". I va acabar amb una frase contundent: "Si passa, serà un somni fet realitat per a mi".

Per tant, Joao Félix mig sentencia que acabarà jugant al Barça. Un clar oferiment d'un jugador que encara té contracte amb l'Atlètic de Madrid. Però és que també podria ser que no acabi fitxant pel club blaugrana. De moment, però, ell fa tot el possible per deixar-se estimar. I té molt clar que vol acabar jugant al Barça.

Joao Félix con el Atlético Madrid / Foto: Europa Press
Joao Félix jugant amb l'Atlètic de Madrid / Foto: Europa Press

Ara bé, no tothom ho té tan clar. Xavi Hernández és el primer que dubta. Joao Félix no ha tingut una bona relació amb l'entrenador Diago Pablo Simeone i la temporada passada ja el van col·locar com a cedit al Cheslea, club que tampoc va quedar gaire content amb el seu rendiment. Però el futbolista portuguès encara és considerat com una estrella. Només té 23 anys i té un gran futur.

I és per això que Xavi Hernández també és qui ara intenta tancar la porta del Barça a Joao Félix. L'entrenador català vol jugadors compromesos, sacrificats i que no generin un mal ambient. I els precedents del futbolista portuguès no el deixen en un bon lloc. Per tant, des del Barça s'ho hauran de pensar dues vegades abans de fer una oferta per fitxar Joao Félix.