Compte enrere pel debut de Xavi Hernández com a entrenador. Després de penjar les botes la passada temporada, el de Terrassa ha volgut estrenar-se a les banquetes amb una gira per Catalunya i tres amistosos amb tres clubs catalans.

Xavi dirigirà l'Al-Saad, equip en el qual ha estat després de la seva marxa del Barça, i Palamós serà l'inici de tot. El pròxim 21 de juliol aquest municipi del Baix Empordà viurà un fet històric i de ben segur el camp serà ple. El conjunt de Doha disputarà el primer partit de la pretemporada contra el Palamós CF, de Primera Catalana.

El segon partit de la gira catalana de l'Al-Saad serà contra l'Olot, de Segona Divisió B, el 24 de juliol. I finalment, els dos primers ja estaven confirmats des de feia temps i ara s'han assegurat que l'últim matx sigui contra el Sabadell, també de Segona Divisió B.

Serà un partit especial per a Xavi perquè s'enfrontarà contra l'equip que va jugar el seu pare, Joaquim Hernández. En tot cas, Xavi es vol formar com a entrenador a l'Al-Saad i quan estigui preparat viatjarà a Barcelona per debutar a les banquetes amb el conjunt de tota la seva vida.