A banda de les sonades negociacions en curs com les de Ferran Torres o les ofertes que han arribat des de la Premier League per RaphinhaXavi Hernández té al cap 4 noms de l'actual plantilla del FC Barcelona que no són imprescindibles i que, per tant, podrien abandonar el club a finals de temporada.

L'objectiu és generar espai salarial per incloure nous fitxatges i fer l'equip encara més competitiu, però diversos d'aquests futbolistes que es troben a la rampa de sortida fa poc temps que defensen els colors blaugrana i podrien negar-se a sortir. El ja esmentat cas de Ferran fa només una temporada i mitja que juga al Barça, però el valencià ja ha cremat totes les etapes, des de novell, passant per ser un jugador important, fins a descartat, i ara s'estaria d'acord a deixar-lo marxar cap a l'Aston Villa.

Ferran Torres Barça / Foto: EFE
Ferran Torres, durant un partit del Barça / Foto: EFE

També s'escoltarien ofertes per Ansu Fati i Eric García

Amb Ansu Fati hi ha una mica més de paciència que amb Ferran Torres, però el fet que el '10' provingui del planter, reportaria uns beneficis totalment nets al club i això fa que la seva venda sigui temptadora. A més a més, Ansu no deixa de ser un suplent fix per a Xavi i això fa que es pugui optar per explotar el seu valor de mercat abans que se segueixi devaluant.

Mentrestant, hi ha el cas d'Eric García, jugador que per trams ha demostrat molta projecció, però que en altres ocasions ha deixat sensacions que li falta un punt de maduresa. A més a més, si es té en compte que a banda de la parella de centrals inamovible que conformen Araujo i Christensen, arribarà el fitxatge d'Iñigo Martínez,  les seves possibilitats per a gaudir de protagonisme a l'eix de la defensa queden seriosament reduïdes.

Eric Garcia Barça / Foto: Europa Press
Eric Garcia, durant un partit del Barça / Foto: Europa Press

Franck Kessie, també potencial venda si arriba una bona oferta

Eric García i Ferran Torres, serien els que ho tindrien més complicat, mentre que Ansu Fati i Franck Kessie només abandonarien el club en cas d'arribar una bona oferta. L'ivorià, com Ansu, li ha costat un total de 0 € al club en concepte de traspàs, per la qual cosa, podria convertir-se en una oportunitat de mercat de sabuda que l'Inter de Milà ve preguntant per ell des de fa uns mesos.

Kessie, tot i no ser membre de la titularitat, és molt feliç a la capital catalana i Xavi segueix defensant que és un membre molt útil per a l'equip. Per aquesta raó, si l'Inter vol endur-se'l de nou cap a San Siro, haurà de presentar una oferta realment competitiva en vista que Kessie només fa una temporada que juga al Barça i encara té contracte fins a l'estiu de 2026.