Fa dos mesos que el món del futbol femení espanyol va rebre un dur cop quan Virginia Torrecilla, futbolista de l'Atlètic de Madrid, va anunciar al seu Instagram que s'havia operat d'un tumor cerebral. Afortunadament, la intervenció va sortir bé i la jugadora matalassera, nascuda a Mallorca, es troba centrada plenament en el seu procés de recuperació. 

Els seus seguidors d'Instagram estan sent testimoni de les seqüeles que li està deixant les sessions de radioteràpia, a les quals acudeix cada matí de dilluns a divendres. Una de les mostres que va publicar la futbolista balear va ser la notòria pèrdua de cabell després de sortir de la dutxa. 

virginia torrecilla atletic madrid @virginiatr6

Les mostres de suport del món del futbol no han estat precisament poques. Recordem que Diego Costa va dedicar-li un gol en el partit contra l'Athletic, i el Mallorca va entregar una samarreta amb el nom i el dorsal de la jugadora a l'equip matalasser. Més enllà del suport institucional, el de la resta de jugadores de molts dels equips de la Primera Iberdrola ha arribat mitjançant les xarxes socials. La rivalitat, després de notícies com aquesta, queda completament en segon pla.

La recuperació l'ha obligat a deixar el futbol durant un temps, però no per això ha deixat d'entrenar individualment, ja sigui anant al gimnàs o tocant pilota tant com pot. Malgrat que encara ha de finalitzar les sessions de radioteràpia que li falten i començar la quimioteràpia, l'objectiu de Torrecilla és tornar als terrenys de joc la pròxima temporada.

No estarà present, però, en el partit que disputarà el seu equip contra el Barça en els quarts de final de la Champions League femenina, que es disputarà a San Mamés a l'agost. Aquest partit no el jugarà, però per culpa del tumor cerebral ha hagut de disputar el partit més important de la seva vida i afortunadament l'ha guanyat per golejada.