Vinícius Júnior s'ha convertit en una de les grans revelacions de la temporada a Europa. Després de diversos anys en què el davanter no acabava d'explotar, el brasiler ha fet el pas definitiu, passant de ser suplent habitual a convertir-se en el principal argument ofensiu del Reial Madrid juntament amb Karim Benzema. Vinícius, de fet, és ja titular indiscutible i partit rere partit deixa alguna jugada que fa aixecar els aficionats dels seus seients.

El gran moment de forma de Vinícius, unit al fet que en aquests moments el seu salari és el tercer més baix de la plantilla dels blancs, només per sobre de Lunin i de Vallejo, ha provocat que diversos gegants europeus s'hagin interessat en ell, fins i tot rebre una suculenta oferta que ha provocat que Florentino Pérez hagi decidit accelerar la millora salarial del brasiler.

Florentí Perez acte 3 Reial Madrid Europa Press

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

Oferta de 16 milions per any

L'equip més interessat en Vinícius és el Manchester United, que després d'invertir un dineral en l'equip està vivint una enorme crisi. A Anglaterra asseguren que el club d'Old Trafford ha posat a sobre de la taula un contracte de 6 anys a raó de 16 milions d'euros nets per temporada, un total de 96 milions que convertirien a l'extrem brasiler en un futbolista amb un contracte estel·lar, dels millors pagats d'Europa a la seva edat.

Vinícius, tanmateix, vol triomfar en el Reial Madrid, per la qual cosa ja ha rebutjat l'acostament del Manchester United. I és que Florentino Pérez ja li ha promès una suculenta millora salarial. El Madrid no igualarà l'oferta de l'United, ja que no pot desestabilitzar la seva escala salarial, però sí que el convertirà en uns dels jugadors més ben pagats de la plantilla, un gest suficient per al brasiler.

Vinícius Reial Madrid Europa Press

Vinícius ha començat la temporada a un gran nivell / Europa Press

Clàusula de 1.000 milions d'euros

Segons diverses informacions, Florentino Pérez li ha ofert a Vinícius un contracte de 6 temporades, fins al 30 de juny del 2028, amb un salari d'uns 8 milions euros nets per any. Com a contrapartida, el Reial Madrid blindaria el jugador amb una clàusula de 1.000 milions d'euros.

Malgrat que l'oferta del Reial Madrid és només la meitat de la del Manchester United, Vinícius Júnior ja ha donat l'ok a l'operació, per la qual cosa està previst que en les setmanes vinents s'oficialitzi amb la firma del nou contracte. Florentino Pérez ha evitat un contratemps molt important, ja que Vinícius és una de les pedres angulars del nou projecte.

 

Imatge principal: Vinícius Júnior, en un partit del Reial Madrid / EFE