Una de les característiques més importants, si no és la que més, en un equip de futbol és la gestió de grup. Mantenir una plantilla de 25 jugadors contenta és molt difícil i només hi ha onze escollits que cada jornada volen mostrar la seva millor versió. En tots els equips hi ha aquest mateix problema i el Reial Madrid no és una excepció.

Asensio, el primer rebel

Carlo Ancelotti té la complicada tasca de mantenir un bon ambient, però està clar que no pot tenir a tots contents. És per això que ja li ha sortit el primer rebel de la plantilla: Marco Asensio. El balear considera que hauria de tenir més minuts aquesta temporada i que està entrenant bé i que ha aprofitat els minuts que ha tingut sobre la gespa.

Marco Asensio Real Madrid 2 Europa Press

Asensio celebrant un gol / Europa Press

La premsa madrilenya el compara amb Vinícius, però no és just perquè el brasiler ha evolucionat aquesta campanya a la seva millor versió. Tots els gols que li faltaven han arribat per partida doble i està sent un dels més importants per a Ancelotti, inclús un dels més decisius per aconseguir victòries.

En aquesta línia, el Madrid ha patit un contratemps. Rodrygo es va lesionar en el partit contra l'Elx i això és una oportunitat d'or per a Asensio. El mallorquí és el màxim favorit per ocupar la posició que queda vacant en atac i el més probable és que surti d'inici en el duel de Champions contra el Xhakhtar d'aquest dimecres.

Vinícius Real Madrid Europa Press

Vinícius durant un partit / Europa Press

El Madrid no es pot permetre perdre a la màxima competició europea i el rendiment d'Asensio serà clau per les aspiracions dels blancs. De ben segur que l'extrem es voldrà reivindicar i si pot marcar algun gol, millor. Cal dir que no està sent un inici fàcil per a l'11 i és que no ha pogut mostrar la seva millor versió, segons Ancelotti.

Ofertes d'Anglaterra, Itàlia i Alemanya

Asensio està mosquejat amb el seu entrenador i s'està plantejant la seva sortida al mes de gener, segons va avançar Eduardo Inda al programa El Chiringuito. Aquest avís, que pot semblar una amenaça, és real i al balear no li falten interessats. Té ofertes de la Premier, la Serie A i la Bundesliga i només cal que negociï amb Florentino Pérez i li digui on vol marxar.

Real Madrid Liverpool Asensio EFE

Asensio celebra un gol amb ràbia / EFE

La seva sortida no seria tan senzilla i és que Ancelotti lluitaria perquè es quedessin amb Asensio. Al final caldrà trobar un equilibri en aquesta situació, però Juventus, Arsenal, Liverpool, Milan i Borussia Dortmund estan esperant la seva decisió. Si hi ha algun club que estigui per sobre és el Dortmund i és que les relacions entre alemanys i espanyols és molt bona. En els últims anys han protagonitzat alguns intercanvis que han estat beneficiosos pels dos.

 

Imatge principal: Ancelotti assenyalant / EFE