El Reial Madrid estava estudiant seriosament la contractació d'un dels jugadors de moda del futbol europeu. Perquè Mykhaylo Mudryk s'ha convertit en una sensació després de les seves increïbles actuacions en la fase de grups de la Champions League, cridant l'atenció dels millors clubs del continent. Ha liderat el Shakhtar Donetsk, i ha ajudat que gairebé aconseguissin classificar-se a vuitens de final, si bé finalment s'hauran de conformar amb l'Europa League.

Entre els pretendents de l'internacional ucraïnès es troba un Florentino Pérez que va quedar sorprès quan es van enfrontar a ell, doncs va ser imparable i va generar molt perill per la seva banda. Ja l'havien advertit de les qualitats i del potencial que tenia, i després de veure'l en acció va decidir que valia la pena pagar els prop de 60 milions d'euros que podria costar la seva contractació. Així que s'havien produït els primers acostaments.

En el Santiago Bernabéu el valoraven com un reforç més que interessant, considerant que tan sols té 21 anys. I esperaven que Andriy Lunin servís per seduir el seu compatriota que rebutgés la resta de pretendents que té, com Everton i Arsenal, per acabar vestint de blanc. Tanmateix, tot s'ha paralitzat després de l'amenaça d'una estrella del club, que no ha donat el vistiplau a aquesta incorporació.

Perquè Vinicius Junior no vol competència, i no està disposat a compartir el protagonisme com Mudryk, que juga en la mateixa posició que ell, ni amb ningú. Així que ha advertit el Madrid que, en cas que l'acabin firmant, no tindria problemes en fer les maletes, i descartar totes les propostes de renovació que li han presentat. I considerant que el seu vincle expira el 2024, no poden permetre's córrer riscos.

Ara mateix, ha de ser un assumpte prioritari per a Florentino Pérez aconseguir que l'internacional brasiler firmi un nou document de treball de llarga durada. El risc de perdre'l en aquests moments és bastant alt...

El Paris Saint-Germain, la principal amenaça per Vinicius

A més, el Paris Saint-Germain està molt atent a tot el que succeeix amb Vinicius. I pot aprofitar que a l'estiu només li quedaran 12 mesos de contracte per intentar emportar-se'l a un cost bastant assumible, ja que no pagarien més de 85 'quilos' per aconseguir el seu objectiu.

El Madrid ja sap que ha de fer per retenir a l'ex del Flamengo, que prioritza seguir a La Liga Santander. Per a això, demana una millora en el seu salari, i que s'oblidin de Mudryk.