La renovació de Vinicius Junior és un dels assumptes pendents de resoldre que té el Reial Madrid. Finalitza contracte el 2024, i per tant Florentino Pérez s'està afanyant per poder arribar a un acord l'abans possible. L'increïble rendiment que ha mostrat aquesta temporada li ha servit per tancar moltes boques, i per evidenciar que té totes les qualitats necessàries per ser una de les estrelles de l'equip. Però això també ha provocat que molts conjunts s'interessin per ell.

No li faltaran ofertes, i si des del Santiago Bernabéu no aconsegueixen blindar-li aviat, el pròxim estiu s'arrisquen a haver de traspassar-lo per obligació. Així que el temps juga en contra dels interessos de Carlo Ancelotti, que demana que hi hagi una solució immediata, i deixin resolt el cas com més aviat millor. Tanmateix, s'estan trobant amb més dificultats de les que esperaven, ja que l'internacional brasiler i el seu agent no l'estan posant per a res senzill.

I no és per culpa de les seves exigències econòmiques, sinó perquè dubta molt del rol que pot tenir. El '20' està molt satisfet per com li han anat les coses a l'actual campanya, en la qual ha estat una de les grans estrelles. Ha jugat pràcticament tots els minuts, i s'ha sentit molt important i molt valorat pel cos tècnic i per l'afició. Però té por que això canviï a partir de l'any que ve, i els dubtes són més que raonables.

Perquè, quan Kylian Mbappé aterri, els minuts de 'Vini' poden veure's reduïts de manera considerable. Deixarà de ser imprescindible, i haurà de conformar-se amb ser substituit en pràcticament cada xoc, ja que tant l'astre del Paris Saint-Germain com Karim Benzema són inamovibles. Així que l'ex del Flamengo vol esperar a veure què succeeix, i fins i tot es pot plantejar un canvi d'aires, en cas que el Madrid en fitxi un altre galàctic per a la davantera.

Mbappe senala PSG EFE
Kylian Mbappé/ EFE

Per fortuna per a ell, Erling Braut Haaland, que era un dels grans candidats, ha quedat descartat, ja que ha comunicat el Borussia Dortmund que té tot pactat per unir-se al projecte de Pep Guardiola al Manchester City.

L'arribada de Mbappé ja no és tan segura

No obstant això, Vinicius pot estar d'enhorabona, ja que l'arribada de Mbappé ja no es pot donar per feta. Fins fa poc, tots estaven convençuts que acabaria vestint de blanc, i que seria presentat l'un de juliol, quan seria agent lliure. Encara que ara hi ha motius per a dubtar.

El campió del Mundial de Rússia ara està demanant més diners, i fins i tot ha deixat oberta la porta de la seva continuïtat en el Parc dels Prínceps.

Nasser Al-Khelaïfi li està posant un xec en blanc sobre la taula.