La política de renovacions de Florentino Pérez està significant un problema per més d'un futbolista. Si bé el president merengue només accepta renovar als majors de 30 anys durant una temporada més perquè considera que són més propensos a reduir el seu rendiment, amb Karim Benzema va fer una excepció. A l'estiu de 2021, el francès va renovar fins a 2023 amb el Reial Madrid. Benzema, de 34 anys, va gaudir d'una renovació per dues temporades quan futbolistes com Sergio Ramos van veure's obligats a abandonar el club per no poder accedir a aquesta possibilitat.

Karim Benzema renovacion Real Madrid 2023 Florentino Perez @RealMadrid
Karim Benzema, fotografiant-se amb Florentino Pérez per anunciar la seva renovació amb el Madrid / @RealMadrid

L'excepció que confirma la regla

L'ex de l'Olympique de Lió és un dels futbolistes insígnia dels blancs i va ser tractat com a tal. De la mateixa manera succeeix amb Luka Modric, futbolista que com Karim Benzema, ve oferint millor futbol a mesura que compleix anys. En primera instància, va haver-hi discrepàncies entre l'entorn més proper del croat i Florentino, ja que el nou contracte que aquest oferia era per una sola temporada. No obstant això, Modric ha demostrat sobre la gespa ser un dels motors més importants de la maquinària blanca i així mateix ho ha percebut Florentino Pérez.

En aquest sentit, el president ha reculat i ha acceptat els dos anys que demanava Luka Modric. Als seus 36 anys, l'ex del Tottenham ha declarat que "no m'importaria jugar fins als 40 anys si el físic m'ho permet", però això sí, sempre que sigui amb la samarreta blanca del Reial Madrid.

luka modric rodrygo goes real amdrid supercopa @RFEF
Luka Modric, celebrant un gol a la Supercopa amb el Madrid / @RFEF

Modric no valora una altra alternativa que seguir al Reial Madrid

Luka Modric és un futbolista veterà i, a hores d'ara, és un dels futbolistes més interessants dels que acaben contracte a finals de la present temporada. Per aquesta raó, més d'un club ha trucat a la porta del dorsal 10 del Reial MadridManchester City Tottenham Hotspur volen dur-lo de nou cap a la Premier League oferint-li més diners, lliga que el va catapultar des de la jove promesa provinent del Dynamo de Zagreb a l'elit mundial i el posterior fitxatge pel Reial Madrid l'any 2012. 

Des de llavors, la jerarquia de Luka Modric al Santiago Bernabéu ha anat a més fins al punt en què ja no és només un líder sobre la gespa, sinó que també ho és dins del vestidor i tot el madridisme el veu com un heroi. El futbolista balcànic té una personalitat més aviat freda, però la seva experiència dins l'equip i la partida de referents amb molta veu dins del vestidor com Cristiano Ronaldo o el mateix Ramos l'han portat a ser un dels pilars interns del Madrid. Segons As, ara se sent a lloc i només l'edat podria fer-lo canviar d'opinió i deixar de jugar vestit de blanc.

Luka Modric Camp Nou Real Madrid Europa Press
Luka Modric, durant un Clàssic al Camp Nou / Europa Press

 A més a més, Tomás Roncero recorda l'esforç que va fer Modric per deixar Londres i unir-se a la disciplina merengue. Daniel Levy, president del Tottenham, es va mostrar reticent fins a l'últim moment a vendre una de les estrelles del seu equip d'aleshores. Tot i això, el croat va començar a entrenar-se a banda dels seus companys, inclús amenaçant en deixar el futbol si no el deixaven sortir del club.

 

Imatge principal: Sergio Ramos, durant un partit amb el Paris Saint-Germain / EFE