Ni el més optimista dels madridistes esperava que Vinícius Júnior anés a començar la temporada al nivell en el qual ho ha fet el brasiler. Una part de l'afició feia temps que havia perdut l'esperança que l'extrem explotés, mentre que una altra part considerava que Vinícius acabaria sent un crac, encara que per a això feia falta paciència, ja que el brasiler estava anant a poc a poc, especialment en el que referia al seu encert en la rematada final.

La realitat, tanmateix, ha superat qualsevol previsió, ja que Vinícius ha començat la temporada a un nivell altíssim. Primer va aconseguir guanyar-se un lloc l'onze titular, ja que va començar la temporada com a suplent, i després va aconseguir convertir-se en el nou referent del Reial Madrid, el jugador que desequilibra i que marca ja gols decisius en moments clau, com el que va marcar diumenge passat contra el Sevilla, un gol tan bonic com imprescindible per sumar els 3 punts.

Benzema Mbappe seleccion francesa França EuropaPress

Mbappé vol jugar amb Benzema en el Reial Madrid / Europa Press

Vinícius, estrella madridista

I clar, davant d'aquesta nova situació l'entorn de Vinícius viu amb preocupació les conseqüències que pugui tenir en el jugador el més que probable aterratge de Kylian Mbappé la pròxima temporada. Amb Benzema amb corda encara per a estona, l'arribada del 7 del PSG és vista en l'entorn de Vinícius amb preocupació, ja que el brasiler té tota la pinta de ser el gran sacrificat en els partits importants, en els que Ancelotti opti per un 4-4-2. A més, el perfil de Mbappé s'assembla molt al de Vinícius, que fins i tot es podria veure desplaçat a la banda dreta per deixar-li l'esquerra a Mbappé.

I aquests mateixos dubtes han arribat també a l'entorn madridista, que es comença a plantejar si el fitxatge de Kylian Mbappé és realment necessari o si seria més convenient destinar el dineral que el club li ha ofert al davanter francès a un altre futbolista que ocupés un perfil diferent i més convenient per a les necessitats reals de la plantilla del Reial Madrid.

Erling Haaland reaccion Borussia Dortmund Europa Press

Una part del madridisme veu més necessari el fitxatge d'Haaland que el de Mbappé / Europa Press

Haaland, més necessari que Mbappé

I el jugador que és en boca de tots és Erling Haaland, un davanter centre pur que es complementaria de meravella amb la gosadia per banda de Vinícius i el joc entre línies i la visió de Karim Benzema. Malgrat que algunes fonts afirmen que el Reial Madrid podria fitxar els dos, Mbappé i Haaland, el cert és que Florentí Pérez només té previst incorporar-ne un dels dos. Agradi més o menys Mbappé, el cert és que el francès sembla més un caprici que una necessitat real, mentre que Haaland si que garantiria un recanvi de plenes garanties per a Benzema, i per a la pròxima dècada.

El gran problema és que Florentí Pérez ja té un preacord amb Kylian Mbappé i seria un gest lletgíssim deixar-lo ara tirat, una vegada el jugador s'ha enfrontat al París Saint-Germain per jugar en el Reial Madrid. I és que ningú no podia imaginar fa només 3 mesos que abans de Nadal Vinícius Júnior s'anava a convertir en un dels futbolistes més desequilibrants del planeta. Veure per creure.

 

Imatge principal: Vinícius Júnior, després de marcar un gol amb el Reial Madrid / EFE