Diego Armando Maradona sempre és motiu de debat, ja sigui per polèmiques declaracions o pel seu comportament extraesportiu. Si fa uns dies afirmava que Leo Messi no havia de tornar a jugar amb la selecció per evitar que el culpessin de tots els mals d'Argentina injustament, ara ha criticat durament el jugador del Barça. L'actual entrenador del Dorados de Sinaloa mexicà ha patit amnèsia dotze dies després per despenjar-se amb les crítiques més ferotges contra Messi.

"És inútil fer cabdill un home que va vint vegades al lavabo abans del partit. És de calaix", ha carregat Maradona al programa La Última Palabra de la televisió mexicana. "Messi és Messi jugant amb el Barça i Messi és Messi amb l'Argentina, però amb la selecció és un més. Hem de deixar de divinitzar-lo ", ha seguit.

La llegenda argentina no n'ha tingut prou i també ha jutjat el caràcter del capità blaugrana, que ha fet un pas el costat després del Mundial: "Prefereix jugar a la Play Station abans que parlar sobre quins jugadors vol per al seu equip. Si tornés a ser el seleccionador jo no el posaria a la llista".

Els periodistes, conscients que Maradona no es mossegava la llengua, han seguit preguntant: "És Messi el millor jugador del món?". "Juntament amb Ronaldo", ha respost Maradona.