El Barça femení segueix sent molt superior al Reial Madrid. Les culers s'han imposat per un clar 0-4 i no han deixat cap opció a les madrilenyes. La forta embranzida inicial del Barça ha permès a Crnogorcevic obrir la llauna després d'una magnífica centrada de Patri Guijarro, que ja s'havia trobat amb el travesser i que marcaria el segon abans del descans en la sortida d'un córner.

Aitana Bonmatí deixava a les blaugranes amb el triomf ben a prop gràcies a una diana aconseguida en l'inici del segon temps i, només un xut al pal de Zornoza ha fet tremolar la porteria de Sandra Paños. A l'altra àrea, Misa Rodríguez ha evitat una golejada i Rolfö, la guardiana de la banda esquerra, ha acabat marcant el quart i definitiu.

Patri Guijarro gol Madrid Barça femenino / Foto: EFE - Sergio Pérez
Les blaugrana han començat amb molta empenta el partit i han marxat 2 a 0 al descans / Foto: EFE - Sergio Pérez

Les blaugrana comencen com un llampec

Les culers han sortit a menjar-se el món en un estadi ple a vessar. Només havien passat dos minuts i Patri Guijarro s'ha topat amb el travesser rematant un córner i, al minut 4, quan el Madrid encara s'havia de col·locar sobre la gespa, ha arribat el gol de Crnogorcevic. Centrada des del balcó esquerre de l'àrea perquè l'extrem blaugrana remati amb el cap enviant l'esfèrica al fons de la xarxa.

La mateixa Crnogorcevic ha fet lluir a Misa Rodríguez, la portera i capitana local, en un mà a mà poc després i, al quart d'hora de joc, Rolfö rematava fora una falta llançada per Mapi León des de la frontal.

L'inici de les culers havia estat com un llamp, però mica en mica les madrilenyes han començat a frenar els atacs blaugrana. Jonatan Giráldez ha deixat tota la banda esquerra per a Rolfö i, Claudia Pina, que acompanyava a Aitana en la mitjapunta, també s'oferia per aquesta banda. El primer xut a porteria del Madrid arribava al minut 37, en una rematada molt fluixa d'Esther. Abans del descans, quan el ritme del partit era molt més calmat, ha arribat el segon gol pel Barça. Córner centrat per Mapi que s'empassa la defensa blanca i, Patri allarga la cama per batre a Misa.

En la represa, el Barça ha tornat a estar fulminant a l'àrea madridista. Al minut 48, pèrdua incomprensible en sortida de pilota de les blanques i, Geyse assisteix a Crnogorcevic que, en un mà a mà molt clar, no pot batre la capitana local. Però això només era un avís del que passaria tres minuts més tard. Centrada de Rolfö, com sempre, jugant gairebé d'extrem i, la "7" blaugrana assisteix a Aitana perquè marqui el tercer. El Barça tenia el partit molt de cara, però Claudia Zornoza s'ha inventat un xut des de la frontal que s'ha estavellat al pal, el minut 57.

Aitana gol Madrid Barça femenino / Foto: EFE - Sergio Pérez
Aitana Bonmatí celebra el tercer gol just després del descans / Foto: EFE - Sergio Pérez

Al Madrid se li ha fet molt llarg el partit i, Misa ha evitat una golejada major. Només entrar a la gespa de l'Afredo di Stefano en el minut 63, Salma Paralluelo ha tingut un mà a mà gràcies a una centrada d'una Rolfö que seguia incombustible per l'esquerra. La mateixa lateral faria un xut molt potent, rebutjat novament per Misa i, poc després, continuava el setge blaugrana amb una rematada dins l'àrea petita de Geyse que la portera blanca salvava.

La insistència de Rolfö tanca la golejada a Madrid

Finalment, a falta de deu minuts pel final, ha arribat el gol de la lateral sueca, que durant tot el partit ha set un maldecap pel tècnic madrileny, José Alberto Toril. En un xut d'Aitana que surt rebutjat dins l'àrea local, Rolfö allarga la bota i, amb l'ajuda de la defensa madrilenya, acaba marcant el quart gol i definitiu de la victòria. Les blaugrana podrien haver incrementat la diferència en el marcador durant la segona meitat i, al darrera, han set una paret: no han cedit pràcticament cap ocasió clara al Madrid. Ni Athenea del Castillo, ni Esther, ni Zornoza, les atacants més perilloses de les blanques, han posat la por al cos a Paños, la capitana blaugrana. Les culers continuen acumulant rècords i segueixen invictes a la Lliga.