Aquesta passada nit s'ha filtrat l'últim contracte de Leo Messi amb el Barça. És astronòmic i ascendeix a 555.237.619 euros bruts, que ha de cobrar en quatre temporades, fins l'actual que és quan acaba la seva vinculació amb el club. I a hores d'ara ja hauria cobrat més de 511 milions d'euros.

Messi té una remuneració anual de 138 milions d'euros bruts, que són 74 milions d'euros nets. Al dia la xifra és de 380.299 euros bruts. Uns números que impressionen a qualsevol.

La notícia ha causat una gran reacció en l'entorn culer i en el no culer. S'ha destapat el contracte més gran de la història del futbol, però per una filtració interessada. Tot i que per a alguns la notícia causi sorpresa, més o menys és el que tothom mínimament entès en el tema ja sabia.

Leo Messi entreno Copa Europa Press

Leo Messi durant un entrenament del Barça / EuropaPress

La filtració, per fer mal a Messi, volia que tothom el titllés de mercenari i que l'assenyalessin com el principal responsable de la ruïna econòmica del Barça. Però realment no és així ja que tot i que segurament el sou és desorbitat, el que Messi aporta i ha aportat indirectament al club en el vessant d'ingressos és superior a aquesta xifra.

Víctor Font, al costat de Messi

I va ser el moment de la recció de tots els culers a través de les xarxes socials. Un d'ells va ser Víctor Font, candidat a les eleccions a la presidència del Barça, que assegura que "Leo Messi s’ha guanyat fins l’últim euro que li ha pagat el Barça". Font es referma en la idea que l'argentí no ha arruïnat el club, tal com diu El Mundo en la seva portada.

I tot i que acabi contracte aquesta temporada, Font vol que Messi continuï al club amb un nou contracte: "És el millor jugador de la història i volem que segueixi amb nosaltres per sempre més".

Igual que Marc Duch, membre de la condidatura de Víctor Font.

Unes reaccions esperades, en la línia de la que han tingut molts culers després d'aquesta filtració interessada. Messi encara és jugador del Barça, cobra una milionada, i podria voler renovar amb el club. El futur dirà que passa amb la relació Messi-Barça i si que el seu contracte surti a la llum pública acaba amb la seva paciència.

 

Imatge principal: Víctor Font durant una compareixença / EFE