El Govern ha autoritzat fer les eleccions al Barça i ara és decisió del club dir si se celebren. Cada candidat té les seves preferències i en el cas de Víctor Font prefereix que s'ajornin els comicis a causa de la delicada situació que viu Catalunya amb la pandèmia.

Les dades no paren de pujar i hi ha tota mena d'opinions sobre si és el més adient celebrar-se les eleccions. Joan Laporta ja ha dit més d'un cop que la data (24 de gener) no s'ha de moure, que si s'ajornen seria "un frau a la democràcia", però Font és partidari d'esperar i fer els comicis més endavant.

"El dret de votació no està garantit per a tots els socis"

"El dret de votació no està garantit per a tots els socis", ha assegurat Font aquest dijous a la tarda en roda de premsa. El candidat ha insistit amb la idea que volien les eleccions com més aviat millor i que ja preveien que la situació empitjoraria després de les festes de Nadal. És per això que demanen ajornar els comicis pel delicat moment actual.

Font ha informat que aquest divendres al vespre tenen una reunió els candidats amb la Junta Gestora per acabar de decidir què passa el dia 24. "És un procés que no comença com hauria de començar. Ja hi ha pals a les rodes. Som l'alternativa menys sospitosa, que aposta perquè el Barça tingui processos més democràtics, que hi hagi la màxima participació i que el dret a vot estigui garantit", ha comentat Font.

L'empresari català ha manifestat que hi ha una part dels socis que prefereixen no anar a votar per prioritzar la salut, que "passa per davant de tot". I ha estat llavors quan Font ha proposat col·laborar amb Laporta, Freixa i la Gestora pels "interessos del Barça". "Hem de deixar els interessos personals i per una vegada posem els interessos del club per davant de tot", ha assegurat.

Vot per correu i electrònic

Des del Sí al futur, s'ha plantejat l'opció d'integrar el vot per correu i inclús també el vot electrònic. "He parlat amb membres del Govern i estan disposats a ajudar", ha destacat.

A més, Font ha estat clar sobre el nom d'Eric Garcia i ha dit que el Barça ha de decidir si l'incorpora o no en aquesta finestra d'hivern. L'altra decisió és com fer front a la liquiditat del club culer. El millor, trobar un punt en comú entre els tres candidats i la Gestora, segons Font.

Un Font que s'ha mostrat "molt content i il·lusionat" per haver passat el tall de firmes i, per tant, han estat proclamats candidats oficials. El màxim responsable de Sí al futur estarà a la cursa electoral juntament amb Joan Laporta i Toni Freixa.

 

Imatge principal: Víctor Font durant una presentació / @sialfutur