Les jugadores del Barça femení estan motivades i confiades abans de jugar la final de la Women's Champions League contra el Chelsea. Així s'han mostrat Vicky Losada i Sandra Paños a la de premsa a poc més de 24 hores de la gran cita.

Losada i la moral del Barça

Dues de les jugadores claus dins del vestidor blaugrana han parlat sense por, però molt serioses des de la sala de premsa de l'Estadi Gamla Ullevi de Göteborg. A hores d'ara tenen clar què han de fer i amb com ho ha de fer per acabar convertint la nit sueca en una nit històrica per al Barça.

"Estàvem desitjant arribar a aquesta final de la Champions", ha assegurat amb contundència Losada. Paraula de capitana i una frase encoratjadora. A més, ha explicat que "tenim mentalitat de grup unit... és increïble i cap any hem fet un pas enrere". I reconeix que "sempre hem aprofitat les nostres oportunitats".

Aquesta oportunitat, però, no es podrà escapar ja que és un partit a tot o res. També creu que tot i les adversitats, com la pluja que s'espera aquest diumenge a la nit, afirma que "és irrellevant i hem d'estar amb confiança de no cometre cap error". I també troba el costat positiu: "Serà un punt a favor nostre a l'hora de circular la pilota".

Un punt negatiu és que "no podem estar amb els culers", ja que no hi haurà públic a les grades. I afegeix que "és una pena que no tinguem aquí els culers". Però tot i que sense públic, insisteix que "és una responsabilitat" en tots els sentits jugar per guanyar.

Losada ha explicat que en els últims dies han tingut el suport de Joan Laporta i de tota la junta directiva. "Estan molt contents. Demà el president estarà aquí i aconseguirem moltes coses boniques amb ell i en el futur", ha sentenciat.

Paños és previnguda

La portera Sandra Paños ha posat el freno i ha afirmat que "totes som conscients del que ha passat en els últims partits de Champions", encaixant més gols de l'habitual. I reconeix que "els petits detalls seran clau".

Més enllà de les sensacions de la prèvia, acaba reconeixent que "l'equip està perfectament preparat per afrontar el partit de demà". I si el Barça és el Barça, el títol de Champions té molts motius per acabar sent blaugrana.

 

Imatge principal: el Barça femení, entrenant-se a l'estadi de la gran final de la Champions / FCB