Els tennistes espanyols Fernando Verdasco i David Marrero estan sent investigats per presumptament haver arreglat el seu partit de dobles a Wimbledon. Concretament està sota observació el duel de primera ronda de dobles que van perdre davant l'argentí Leonardo Mayer i el portuguès Joao Sousa.

La informació sobre la investigació la va treure a la llum la cadena australiana ABC, però ha estat el The New York Times el qual, a través de la casa d'apostes Pinnacle Sports, ha confirmat els noms dels implicats. Pinnacle ha afirmat que el partit en qüestió ha estat classificat com a sospitós per "irregulars patrons en les apostes".

Sam Gomersall, responsable de Pinnacle, ha dit que la companyia es va adonar d'una sèrie d'apostes fetes des de comptes amb un historial particular en partits sospitosos. Aquestes haurien estat realitzades una hora abans que comencés el partit.

"Seguim el nostre estricte protocol quan es tracta d'alertes sobre partits arreglats en les apostes i ho notifiquem a les autoritats, a més que reduïm els mercats d'apostes per a aquest partit de manera immediata", ha argumentat Gomersall. A més és l'únic partit sota investigació en aquest Wimbledon i també del passat torneig de Roland Garros.

No és la primera vegada que Marrero es veu embolicat en un cas d'aquest estil, ja que va ser investigat per un presumpte partit arreglat en un partit de dobles mixt a l'Open d'Austràlia 2016 al costat de la també espanyola Lara Arruabarrena. No obstant això, la Unitat d'Integritat del Tennis, que investiga els casos de possible corrupció en aquest esport, va exonerar els dos tennistes en no haver-hi "evidència d'activitat corrupta".​