Luis Suárez ha presenciat des de la banqueta la primera i última victòria de l'Uruguai. Un 3-0 fàcil contra Jamaica ha estat el partit de l'adéu dels de Tabárez a la Copa Amèrica del Centenari. Una mala competició dels uruguaians han deixat els ànims molt tocats al país.

Una de les decepcions més grans d'Uruguai en la seva història. La selecció "charrua" era una de les favorites i ha acabat eliminada a la primera de canvi. Cent anys més tard de la seva primera Copa Amèrica, els reis del continent amb quinze títols han deixat escapar una fita que hagués estat la conclusió de cent anys històrics.

Des del 1997 no deixaven la Copa Amèrica tan d'hora, però un bon últim partit contra Jamaica ha deixat una sensació més bona de l'esperada. Sense brillar i gràcies als gols d'Abel Hernández, Corujo i un de Watson en pròpia porteria, han donat els tres punts als uruguaians.

Jamaica, que ha completat una bona competició, no ha pogut aturar a una selecció uruguaiana que ha estat superior gràcies a les individualitats. El bloc jamaicà acaba la Copa Amèrica sense haver-se estrenat en gols i punts, però fent un bon paper.

La premsa d'Uruguai

Els diaris uruguaians destaquen aquesta última victòria dels seus, però també fan èmfasi en l'eliminació.

Mèxic i Veneçuela pensen en els quarts (1-1)

Mexicans i veneçolans, ja classificats pels quarts de final de la Copa Amèrica abans del partit, han fet un gran partit per acabar la fase de grups. Arribats a la tercera jornada després de dues victòries i sent les dues seleccions que millor futbol han ofert, en aquest duel pel lideratge del Grup C han seguit al millor nivell.

La jugada del partit ha estat al minut 80 quan Corona feia l'empat del partit. Veneçuela guanyava per un gol en marcar al minut deu de partit. Els veneçolans han fet un bon partit, amb intel·ligència i forts en defensa. L'assalt de Mèxic ha arribat als últims minuts, i una genialitat de Corona ha acabat empatant.

El grup ha acabat amb Mèxic mantenint el lideratge del grup i Veneçuela sent segon. Ara els quarts de final els jugaran contra Argentina, Xile o Panamà.