La UEFA ha confirmat aquest dijous que l'investigador en cap del Comitè de Control Financer de Clubs (CFCB) ha decidit enviar el cas del Manchester City a la cambra de resolució d'aquest òrgan, després de finalitzar la investigació per un possible incompliment de les regles del Fair-play financer (FFP).

D'aquesta manera, l'investigador en cap consultarà amb altres membres de la cambra quin és el veredicte que cal establir i, si finalment es demostra l'incompliment de les normes, quin càstig s'aplica al club que entrena Pep Guardiola. Una de les penes que podrien aplicar, tal com ja es va publicar el passat 7 de març, és vetar la presència del City en la pròxima edició de la Champions League.

El club de Manchester, que es va proclamar campió de la Premier diumenge passat, assegura en un comunicat que està "decebut, però lamentablement no sorprès, pel sobtat anunci del trasllat fet per l'investigador en cap del Comitè de Control Financer de Clubs Yves Leterme". L'entitat, a més, ha explicat que "confia totalment en un resultat positiu quan l'assumpte sigui considerat per un òrgan judicial independent" i ha insistit que la CFCB ignora "les evidències irrefutables proporcionades".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat