La 1a edició del Ubeat Live Fest que s'ha celebrat a Barcelona ha estat un èxit rotund. El recinte de la Fira de Barcelona s'ha anat omplint amb el pas dels dies i de les proves i actuacions que s'han anat succeint al llarg dels tres dies del festival, fins a arribar al colofó final, que no ha estat cap altre que la fase de classificació espanyola per a la segona edició del Mundial de Globus.

 

Miguel Imbroda serà el representant espanyol al Mundial

En el primer certamen del joc que Ibai Llanos i Gerard Piqué van convertir en competició internacional, Portaventura es va omplir per rebre participants de tot el planeta. Ara, aquest Ubeat Live ha servit com a escenari per a la professionalització de la prova, que ja ha comptat amb aquesta fase prèvia que ha acabat amb la proclamació del malagueny Miguel Imbroda com el nou representant d'Espanya al campionat del món.

En una competició que ha comptat amb un total de 16 participants i que ha tingut un ple absolut a la grada del recinte barceloní, que ha corejat cada punt i cada salvada com si d'un gol es tractés, la final, a cinc minuts, tenia un doble premi. A més de ser el representant espanyol en el Mundial, un dels patrocinadors de l'esdeveniment ha regalat un viatge als Estats Units.

Per arribar a això, Imbroda, que en el vídeo de presentació va explicar que té una agència de màrqueting a Marbella, ha hagut de superar els vuitens de final, els quarts, i també unes disputades semifinals que s'han decidit al globus d'or, el mètode de desempat de la competició si el partit finalitza en taules.

Èxit d'assistència al primer Ubeat Live Fest

Encara que per als 16 jugadors, per descomptat, era important el seu resultat, per a les milers de persones que han atapeït els pavellons ha estat una festa absoluta dels eSports, durant tot el cap de setmana, amb el colofó dels globus. A més, la jornada d'aquest diumenge ha estat la més esperada, amb la disputa d'una jornada de la Superlliga del League of Legends que ha enfrontat a Heretics i a KOI, l'equip d'Ibai Llanos, que ha estat narrant el partit, a més de la competició de globus.

La presència de l'streamer bilbaí establert a Catalunya ha estat, com sempre, un dels grans atractius del dia, a més d'alguns dels noms més reconeguts dels eSports i dels creadors de contingut, els ídols de les noves, i no tan noves, generacions.

Si aquesta primera edició del Ubeat Fest Live era una espècie de prova pilot, es pot dir, sense por d'equivocar-se, que ha funcionat, per la qual cosa no serà estrany tornar a veure una altra edició més d'hora que tard, a Barcelona, o a qualsevol altra ciutat desitjosa de gaudir del millor entreteniment 2.0

 

Imatge principal: Miguel Imbroda, el guanyador, es llança amb tot a buscar un globus / Foto: @BalloonWorldCup