La Kings League ha causat un gran impacte en aquest mes gener com una lliga diferent que ofereix oportunitats a exjugadors o futbolistes en actiu que es troben sense equip, o que volen provar aquest projecte. Sense anar més lluny, Iker Casillas ha estat un dels que no s'ha pogut resistir i participa en la competició sent president d'un equip: L'1K FC.

Abans de començar a competir, l'ex capità del Reial Madrid es va trobar en un contratemps: li faltava un porter. I va ser llavors quan va convèncer a un seu excompany al conjunt madrileny perquè fos el seu porter. Tomás Mejías es trobava sense equip, després de desvincular-se del Western Sydney el passat estiu, però curiosament ha passat d'estar a punt de competir a la Kings League a poder enfrontar-se al Barça a la Copa del Rei.

De la Kings League al Ceuta en qüestió de setmanes

Així ho explica Relevo a Twitter, Tomás Mejías va rebre una oferta del Ceuta just abans que s'iniciés la Kings League, i la va acceptar. Als seus 33 anys, el porter madrileny va decidir emprendre aquesta aventura que es va inventar Gerard Piqué, però abans de debutar amb l'1K FC presidit per Casillas, li va caure del cel una gran oportunitat per tornar a jugar professionalment després de sis mesos, concretament al Ceuta, cuer a la Primera REFF

Però, un dels principals al·licients no era tornar a vestir la samarreta d'un club professional, sinó poder-se enfrontar a un equip com el Barça, ja que els ceutins havien quedat emparellats amb els culers pels vuitens de final de la Copa del Rei. Tot i que no va arribar a jugar cap partit amb l'1K FC, que ha guanyat els 3 primers partits que ha disputat de la Kings League, Mejías ja es va estrenar vestint la samarreta del Ceuta aquest cap de setmana, en un duel contra el Reial Madrid Castilla.

Casillas li ha posat molt fàcil: si tens una oferta, accepta-la

En unes declaracions que va publicar Relevo, Tomás Mejías explica que Iker Casillas li va deixar molt clar des del principi: "Mira, vens aquí amb nosaltres a jugar i, quan et surti una oferta, m'ho dius i te'n vas". Així de simple. I Casillas va complir amb la seva promesa. La citada font afegeix que, després de rebre l'oferta, la primera trucada de Mejías va ser cap a l'excapità del Madrid, "i ho va entendre".

D'aquesta manera, Tomás Mejías va apartar la seva aventura amb l'1K FC per competir amb el Ceuta. De porter a porter es van entendre. Durant unes temporades, al Reial Madrid, Iker Casillas i Mejías van ser companys. Lògicament, l'actual porter del Ceuta mai va poder tenir el privilegi de ser titular i va acabar marxant definitivament al Middlesbrough anglès al 2014. Gairebé una dècada després han tornat a coincidir, però en una aventura efímera, i aquest dijous Mejías es podria enfrontar al Barça després d'estar uns mesos sense equip.