El Chelsea, ara sí, està disposat a negociar la venda del seu capità, Reece James, qui era considerat intocable fa no molt temps. El Reial Madrid estava molt interessat en firmar-lo, i de fet l'estiu passat van arribar a preguntar per la seva disponibilitat, però Todd Boehly va assegurar que era intocable, i no es plantejava la seva venda. A més, el jugador té un contracte de llarga durada, i per tant no estaven obligats a vendre'l.

Però ara tot ha canviat radicalment, a causa dels nombrosos problemes físics que ha acumulat el lateral dret durant els últims temps. S'ha perdut una enorme quantitat de partits, i això ha provocat que a Stamford Bridge ja no el considerin intocable, malgrat que és el capità del primer equip, i un dels ídols de l'afició. I si arriba una proposta que considerin que sigui interessant, l'estudiaran amb calma.

Reece James Chelsea / Foto: Europa Press
Reece James/ Foto: Europa Press

Concretament, es poden conformar amb percebre una compensació econòmica que s'aproximi als 60 milions d'euros, un preu molt inferior al que sol·licitaven en el seu moment. Tanmateix, Florentino Pérez ha descartat per complet la idea d'intentar la firma de l'internacional anglès. Encara que el president es plantegi contractar els serveis d'un nou lateral dret, no farà cap inversió estratosfèrica per un crac que, com hem comentat, ha demostrat ser molt propens a lesionar-se.

James ha baixat el seu nivell de forma preocupant, i a això cal afegir que en el Santiago Bernabéu estan plenament satisfets amb l'aportació de Dani Carvajal. Contra tot pronòstic, i malgrat la seva avançada edat, el '2' es troba en el millor moment de forma de la seva carrera, i continuaran confiant en ell com el propietari del carril destre. Per tant, no portaran a ningú que pugui discutir-li la titularitat, i només fitxaran a un recanvi.

Reece James

A més, ara mateix el Madrid sembla que es decantarà per renovar Lucas Vázquez, que finalitza contracte el 30 de juny, i pot acabar quedant-se fins a 2025.

James, sense ofertes per sortir de Stamford Bridge

James ha passat de tenir múltiples trucades i col·leccionar ofertes per sortir de Stamford Bridge, a no tenir cap oferta. De moment, ningú no té intenció d'apostar per un futbolista que és molt lluny de la seva millor versió, i que no seria precisament barat.

Per sort, encara continua sent realment jove, ja que no s'ha d'oblidar que tan sols té 24 anys.