El Chelsea està obligat a reconstruir la seva defensa. Han perdut Antonio Rüdiger i Andreas Christensen, que han marxat gratis, i jugaran en el Reial Madrid i en el Barça, respectivament. Thomas Tuchel ja tenia intenció de millorar la rereguarda, i després de la sortida de dues peces clau, encara tenen més obligació de fer-ho. Així que Todd Boehly ha començat la recerca de dues centrals, com a mínim, de primer nivell.

I el primer en aterrar pot ser Kalidou Koulibaly, que agrada molt a l'entitat londinenca. Ja van intentar la seva contractació en el passat, però va ser impossible treure'l del SSC Napoli, que es va negar a permetre la venda d'una de les seves grans estrelles. No obstant això, ara estan obligats a negociar per ell, valorant que queda lliure en 12 mesos, i que ha advertit que no renovarà. Així que estan davant de l'última oportunitat de poder aconseguir una mica de diners amb la seva venda.

kalidou koulibaly napoles europa press
Kalidou Koulibaly/ Europa Press

No es pot negar que l'africà és un reforç molt atractiu i interessant, gràcies a la increïble experiència que té al més alt nivell. Les seves qualitats físiques l'han fet convertir-se en un dels millors defensors del planeta, i des de Stamford Bridge estan disposats a fer un desemborsament important per ell, de 40 milions d'euros. Ni tan sols el fet que hagi complert els 31 anys no provoca que hagin perdut l'interès en ell.

Tuchel també ha aprovat la contractació de l'internacional senegalès, a qui considera un líder perfecte per a la rereguarda, i que podria formar una gran dupla al costat de Thiago Silva. Així que pressiona perquè deixin tot tancat com més aviat millor, per a així avançar-se a la resta de pretendents que pot tenir l'ex del Genk, entre els quals també se situava el Barça. Perquè Joan Laporta el contemplava com una alternativa a Jules Koundé.

Precisament, el conjunt 'blue' semblava ser el gran rival en la subhasta per l'estrella del Sevilla, però semblen haver-se oblidat d'ell, per centrar-se en Koulibaly, que seria bastant més barat.

Matthijs de Ligt, un altre objectiu que desitgen treure-li al Barça

A més de Koulibaly, el Chelsea planeja l'arribada d'un altre defensa procedent d'Itàlia. En aquest cas, seria Matthijs de Ligt, que ha demanat a la Juventus de Torí que li obri les portes de sortida, ja que no és feliç en la Serie A. I la possibilitat de provar sort en la Premier League el sedueix molt.

Mateu Alemany també havia pensat en l'holandès, un vell conegut a l'agenda del Barça, però és una opció totalment descartada pel seu elevat preu.

Boehly sí que pot apostar per la seva arribada.