El Reial Madrid afronta la nova temporada amb il·lusió i amb alguns canvis importants. Els fitxatges tornen a ser protagonistes en un nou estiu que s'esperen diversos moviments. I les primeres arribades d'Antonio Rüdiger i d'Aurélien Tchouaméni comencen a remoure una plantilla que s'estava acomodant.

Antonio Rüdiger completa la defensa del Reial Madrid

Cada vegada hi ha més nivell i també més competència. El vestidor blanc segueix amb la seva millora constant i des de l'arribada de Carlo Ancelotti sembla que ha augmentat l'exigència. El cas del defensa alemany Rüdiger és un fitxatge clau pel que fa a la defensa, un dels punts més febles del club blanc.

Antonio Rudiger rueda de prensa presentacion Real Madrid Europa Press
Antonio Rüdiger durant la roda de premsa de presentació com a nou jugador del Reial Madrid / Europa Press

I és que l'arribada de Rüdiger completa la nòmina de centrals. Juntament amb l'alemany, que ha fitxat lliure aquesta temporada provinent del Chelsea, també hi seran Éder Militao i Nacho Fernández. I David Alaba, el més perjudicat per l'arribada de Rüdiger, tornarà a exercir la seva polivalència.

Alaba, central aquesta temporada per necessitat, podrà tornar a ocupar el lloc de lateral esquerre. I això suposarà que Ferland Mendy ja no sigui tan titular com fins ara i que a Miguel Gutiérrez, qui aspirava a agafar el lloc de Marcelo Vieira, se li compliquin les coses.

david alaba eder militao real madrid europa press
David Alaba i Éder Militao després d'un partit del Reial Madrid / Europa Press

Miguel Gutiérrez podria marxar del Reial Madrid

Per tant, ja es pot dir que Rüdiger es cobra la primera víctima al Reial Madrid. El central alemany vol que Florentino Pérez vengui Miguel Gutiérrez perquè Alaba acabi jugant al lateral esquerre i no vegi com el defensa austríac es converteix en competència directa a l'eix. Un moviment de posició necessari per no començar una guerra d'egos inesperada dins del vestidor blanc.

Tal com informa la SER, des del Reial Madrid no els molesta que Miguel Gutiérrez s'acabi quedant, però també haurà de ser conscient que tindrà entre pocs i menys minuts la propera temporada. Seria almenys la tercera opció d'Ancelotti per ocupar la posició del lateral esquerre. Però la possibilitat que pugui sortir del club blanc cada vegada va agafant més pes. I el Reial Madrid es posa de cara a alleugerir la plantilla per poder fer nous fitxatges.

Miguel Gutierrez Real Madrid Europa Press
Miguel Gutiérrez jugant amb el Reial Madrid / Europa Press

Miguel Gutiérrez té diverses ofertes i en les properes setmanes tant ell com el Reial Madrid hauran de decidir. Marxar és una bona opció perquè el lateral esquerre de 20 anys segueixi la seva progressió. Una venda és possible, però una cessió és més probable.

 

Imatge principal: Antonio Rüdiger sent presentant com a nou jugador del Reial Madrid / Europa Press