Comunicat sorpresa del FC Barcelona. Marc-André Ter Stegen serà intervingut dijous vinent d'uns problemes al seu genoll dret. Concretament, l'alemany serà sotmès a un procediment terapèutic al tendó rotulià a Malmö, Suècia, pel Dr. Håkan Alfredson i sota la supervisió dels serveis mèdics del club blaugrana.

El mateix genoll que es va operar l'estiu passat

Malgrat que en el comunicat oficial no s'especifica el temps de baixa, Ter Stegen es perdrà la pròxima Eurocopa, com ha confirmat ell mateix, en la qual aparentment anava a ser el suplent de Neuer, per la qual cosa el porter blaugrana tindrà tot l'estiu per recuperar-se al 100% de cara a l'inici de la pròxima temporada.

Ter Stegen Barça Celta EFE

Ter Stegen, entrenant-se abans del Barça-Celta / EFE

Ter Stegen finalitza així una temporada molt irregular, com tot l'equip, en la qual ha alternat actuacions espectaculars i decisives amb un final de curs en el qual ha estat més terrenal que mai. No s'ha d'oblidar, a més, que l'alemany ja es va perdre l'inici de la present temporada després d'operar-se el genoll dret.

Ara falta per veure si Koeman aposta perquè l'última jornada Neto s'acomiadi de l'equip sota els tres pals o si el premi és per a Iñaki Peña, que ha signat una temporada espectacular amb el Barça B. 

Ter Stegen dona les seves explicacions a Instagram

Després del comunicat del Barça, el mateix Ter Stegen ha explicat l'actual situació a través del seu compte d'Instagram. "Estic decebut per la derrota d'ahir i perquè ara ja no podem guanyar LaLiga. Després d'un començament de temporada complicat, vam mostrar un bon caràcter anant invictes 19 partits, però no vam poder mantenir aquesta forma. He decidit juntament amb l'equip mèdic del club que faré una intervenció complementària al meu genoll", afirma el porter.

MATS

"M'entristeix perdre'm l'EURO 2020 aquest estiu amb Alemanya. Per primera vegada en molts anys seré fan a casa donant suport al meu país, espero que la guanyem! Després de les vacances d'estiu, quan estigui de tornada al camp espero poder tornar a jugar amb l'afició, ho trobo a faltar! Gràcies pel vostre suport durant una temporada difícil i que tingueu una bona salut!", conclou.

 

Imatge principal: Ter Stegen, després d'encaixar un gol aquesta temporada / EFE