L'Atlètic de Madrid haurà de fer front a canvis importants durant la finestra de traspassos que s'obre aquest pròxim 1 de juliol. El conjunt matalasser està cridat a desfer-se d'algunes de les seves figures més importants pel que fa a la massa salarial. Amb la sortida ja confirmada de Stefan Savic, l'equip ja està generant fair play financer per tal de poder abordar una arribada estrella, però és que, segons ha assegurat el portal web especialitzat en fitxatges, fichajes.netEnrique Cerezo podria autoritzar la sortida d'alguns altres salaris alts de la plantilla.

En primer lloc, l'esmentada font va publicar fa unes setmanes que Álvaro Morata podria deixar el club aquest pròxim estiu. El davanter centre espanyol té mercat a Itàlia i la neuràlgia trigeminal que ha frustrat la seva temporada no genera bons auguris a les altes esferes de l'entitat matalassera. Morata ha completat aquest any la seva temporada més golejadora des que és professional amb 21 gols en 48 partits, però aquests registres podrien haver estat molt més alts si la plenitud física hagués acompanyat la segona volta del jugador.

Álvaro Morata celebrando un gol con el Atlético de Madrid / Foto: EFE
Álvaro Morata, celebrant un gol amb la samarreta de l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE

Morata és possible venda i un altre dels veterans és transferible

El nom de Morata és considerat una de les possibles vendes si l'oferta que arriba satisfà, però el futbolista que sí que pertany al grup de transferibles és Saúl Ñíguez. El migcampista il·licità ha viscut una gran caiguda en el seu rendiment i grau d'importància per a Simeone, ja que fa cosa de 4 temporades era titular indiscutible per al tècnic argentí.

No obstant això, en perdre la titularitat, va començar a ser un dels fixos en les rotacions i va acabar perdent protagonisme del tot a finals de la temporada 2021/22. Aleshores, va provar sort marxant cedit al Chelsea, però la seva etapa com a futbolista blue no va ser precisament el trampolí per a la seva carrera que el jugador esperava i va tornar al punt de partida, és a dir, a la banqueta del Cívitas Metropolitano.

Saúl Real Madrid Atlético de Madrid EFE
Saúl Ñíguez, lamentant una falta xiulada en la seva contra durant un partit entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE

Per aquesta raó, i tenint en compte que la de Saúl és una de les fitxes més altes de la plantilla en correspondència a la seva jerarquia ja passada, el club buscaria desprendre's d'ell durant aquest pròxim estiu. En aquest context, el seu valor de mercat és de 7,5 milions d'euros i té contracte amb l'Atlètic fins a 2026, per la qual cosa, la seva sortida no reportarà grans beneficis al club madrileny, però sí que l'alleujarà en termes salarials.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!