La carrera esportiva de Sergio Ramos s'està apagant a una velocitat vertiginosa i inesperada. El central de Camas, fins fa poc considerat un dels millors del món, va entrar en caiguda lliure per les seves constants problemes físics, unes lesions que no només van convèncer Florentino Pérez a no renovar-li el contracte que li unia al Reial Madrid i que li van deixar si participar en l'Eurocopa, sinó que a més ha provocat que Ramos hagi vist com s'esfumava un suculent contracte.

Mentre el Reial Madrid es negava a oferir-li 2 anys de contracte a Sergio Ramos, Nike, la marca que li pagava com a imatge comercial i que li nodria les botes, també li va fer una oferta a la baixa, provocant que el central decidís arxivar la marca nord-americana. Sentia que li quedava molt futbol per davant, per la qual cosa no acceptaria contractes curts ni a la baixa.

Sergio Ramos presentacion PSG EFE

Sergio Ramos encara no ha pogut debutar amb el PSG / EFE

Ramos perd un acord comercial molt beneficiós

Durant alguns entrenaments es va veure Sergio Ramos entrenant com les botes pintades, sense marca, la qual cosa confirmava que havia trencat amb Nike, però poc després el fet que el central comencés a seguir Adidas a les xarxes socials va provocar que es donés per fet que la marca alemanya anés a ser la nova que vestiria Ramos, ja que Adidas també és la marca que vesteix el Reial Madrid.

Tot es va ensorrar amb la sortida de Sergio Ramos del Reial Madrid, ja que el central deixava un equip Adidas per traspuar en un Nike, el París Saint-Germain, el que va rescindir un suculent contracte que estava molt encarrilat. A això, és clar, es va unir el fet que Ramos continuava sense tornar als terrenys de joc, la qual cosa va tirar per enrere les ofertes que manejava d'altres marques, que no volien assumir un risc tan elevat, i menys amb el llarg període que Ramos exigeix per estampar la seva firma en un nou contracte.

TUIT Mizuno

Mizuno entra en escena

De moment, amb Sergio Ramos sense poder debutar amb el PSG, la nova marca del central continua sent una incògnita, encara que en alguns entrenaments se l'ha vist lluir unes botes blanques Mizuno, una marca japonesa que va saltar al primer pla mediàtic quan al seu dia va aconseguir un contracte amb Rivaldo. Per les imatges, les botes podrien ser unes Mizuno Rebula Cup, un model molt popular que al seu dia ja van lluir Andrés Iniesta i Fernando Torres.

Sense anunci oficial, tot sembla indicar que Sergio Ramos estaria provant les botes, a veure si es troba còmode amb elles, mentre que Mizuno també hauria demanat un temps prudencial, a veure si el jugador pot tornar a la màxima competició. Del que no queda cap dubte no és que la pèrdua del contracte amb Adidas ha suposat un dur cop per a Sergio Ramos.

 

Imatge principal: Sergio Ramos, en la seva presentació com a nou jugador del PSG / Europa Press