El París Saint-Germain se les prometia molt felices quan va aconseguir tancar el fitxatge de Sergio Ramos sense haver de pagar cap quantitat en concepte de traspàs al Reial Madrid. Va haver de fer front a una suculenta prima de fitxatge i atendre els 2 anys de contracte que exigia el central andalús, però a canvi aconseguia els serveis d'un dels millors defenses de l'última dècada.

El més estrany és que el Reial Madrid no va posar ni un sol impediment, fins a destil·lar-se que Sergio Ramos no se n'havia anat, sinó que l'havien fet fora, ja que ell volia renovar el seu contracte. Al Khelaïfi no ho va veure així i es va sentir victoriós.

Nasser Al Khelaifi president PSG Europa Press

Nasser Al Khelaïfi, president del París Saint-Germain / Europa Press

Ramos continua sense debutar

No han passat ni 4 mesos des que el PSG va anunciar el fitxatge de Sergio Ramos i a la capital francesa ja s'estiren dels cabells. El central encara no ha pogut debutar i sembla que l'espera va per llarg. En aquest sentit, la relació s'ha enterbolit per unes informacions en les quals s'assegurava que Ramos es va negar a debutar contra l'Olympique de Marsella, en entendre que els metges del PSG l'estaven forçant per pressions i no perquè realment consideressin que el central estava llest per jugar.

La filtració, a mitjans afins dels mandataris del PSG, va acabar amb la paciència de Sergio Ramos, que ha passat a estar molt molest en veure com a París ja es parla d'una possible sortida, sigui al Newcastle o a l'Inter de Miami, operacions que el jugador ni contempla, per la qual cosa no deixa de ser una manera de pressionar-lo perquè jugui ja.

Messi Ramos 3 presentacion PSG EFE

Sergio Ramos, al costat de Leo Messi, en la presentació del PSG 2021/22 / EFE

Ramos pensa complir el seu contracte a París

Finalment, Sergio Ramos i el seu germà i representant, René, ja han fet saber al PSG que el jugador només saltarà a la gespa quan estigui totalment recuperat de les seves molèsties al soli, ja que una recaiguda podria ser molt greu. I no només això, ja que el PSG ja sap que Ramos no té la més mínima intenció de moure's de París fins al 30 de juny de 2023, dia en el qual finalitza el seu contracte. El futbolista ho té clar, per la qual cosa cap pressió no el farà canviar d'opinió.

Al PSG, doncs, no li queda més remei que assumir que molt probablement va cometre un greu error en fitxar Sergio Ramos i intenta recuperar les relacions amb el futbolista. I és que no els queda més remei que assumir que fins a l'estiu del 2023 Ramos estarà a la plantilla, per la qual cosa el millor és que aconsegueixin que torni a rendir al màxim nivell possible.

 

Imatge principal: Sergio Ramos, durant la seva presentació com a nou jugador del PSG / Europa Press