Sergio Ramos és un dels millors defenses centrals del món, però això no treu que les seves passions algunes vegades el deixin com un excèntric. Ja fa un temps que demostra que a banda del futbol una de les seves grans aficions és l'art. I per aquest mateix motiu ja ha fet diversos negocis exitosos que s'han vist reflectits en la seva pròpia col·lecció 'Sergio Ramos Collection'.

El futbolista del Reial Madrid serà protagonista d'una docusèrie que s'emetrà a Amazon Prime Video, on s'explica la seva vida futbolística i extrafutbolísitca a través de vuit capítols. A banda de ser protagonista dels fracassos d'aquesta temporada del Madrid, també posen el focus en el seu art.

sergio ramos camisa instagram

@sergioramos

Segons explica El Confidencial, es mostra una de les interioritats més ben guardades de Ramos. Una de les seves joies en forma de fresc és una rèplica d''El Sant Sopar' amb ell de protagonista. El fresc que posseeix Ramos és una còpia de la famosa obra de Leonardo da Vinci, però que té uns personatges una mica diferents. Ramos apareix com a Jesucrist i és acompanyat de la seva parella Pilar Rubio com a apòstol i també amb la presència del seu amic Marcelo.

Una obra d'art diferent i especial que no es podrà veure fins que Amazon estreni aquesta docusèrie de Sergio Ramos. Molts ja es freguen les mans abans de descobrir les seves excentricitats més ben guardades.