Sergio Ramos és una capsa de sorpreses. Probablement és el jugador professional que més memes ha generat de la història, per les seves frases a peu de gespa, pels seus looks extravagants fora dels terrenys de joc i per les seves accions durant els partits, amb penals fallats, amb cops de colze a rivals o amb protestes arbitrals.

sergio ramos gafas de sol presentacion audi - @sergioramos

@sergioramos

El seu matrimoni amb Pilar Rubio també és àmpliament seguit a les xarxes socials pels seus seguidors. El capità del Madrid i la televisiva col·laboradora publiquen regularment fotografies del seu dia a dia, amb els fills en comú i en la intimitat de casa seva. Fa poc els van ploure les crítiques després de veure la decoració que havien triat per l'habitació dels seus fills petits, en considerar que no era la més adient per un nen petit, per ser excessivament tenebrosa.

pilar rubio habitacio

@pilarrubio_oficial

La casa dels Ramos-Rubio continua sent objecte de debat i anàlisi. La decoració que el futbolista andalús i la seva parella volen aplicar a la seva llar ha sorprès les darreres hores en revelar-se una passió poc coneguda del central: l'art. Tot va començar quan SR4 va comprar una obra de l'artista mexicà Phil Frost per 40.000 euros. No és l'única peça amb la que s'ha fet. També s'hi compta un Manolo Valdés, un quadre de Juan Genovés, dues peces d'Alex Katz i fins i tot un Banksy que va estar buscant durant molt de temps i que té com a protagonista un donut rosa.

La fal·lera li ve des de fa cinc anys, i ara s'ha desfermat en el moment en que s'està construint una nova casa a La Moraleja de 1.470 metres quadrats en una parcel·la de 15.000m2. La caseta no és petita. Hi ha molt angle mort i molta paret buida que cal omplir. I Ramos està fent aplec d'obres d'art a mansalva. El diari El Mundo explica que un gran amic del jugador, l'artista andalús Manuel León Moreno, li ha venut sis quadres, però ha revelat més detalls de la Sergio Ramos Collection:  "Tiene otras firmas muy potentes, pero de momento prefiere guardarlas en secreto. Dentro de un tiempo quizás quiera presentar su colección. Prefiere reservar algunos fuegos artificiales gordos... para sorprender".

sergio ramos quadre

@sergioramos

Els que el coneixen diuen que té molt d'olfacte per l'art. I també, que té una passió artística: l'escultor català Jaume Plensa. El cotitzat creador té peces que costen un ull de la cara, anant dels 200.000 als 500.000 euros. Les obres de Plensa són una autèntica debilitat pel jugador madridista. Probablement Ramos passés moltes vegades al dia per la Plaza Colón per contemplar la gran peça "Julia" que s'hi exposava.

jaume plensa gtres

GTRES

La temporada del Madrid enguany està sent tot un quadre. Menys mal que a Ramos li queda la seva passió per l'art.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat