Sergio Ramos s'hauria reunit amb Nasser Al-Khelaïfi fa tan sols uns dies, com han apuntat diversos mitjans francesos. I l'objectiu de la reunió era parlar sobre el futur que afronta en el Paris Saint-Germain, que no està per a res definit, veient que finalitza contracte el mes de juny. Encara que ara mateix el més probable és que faci les maletes, ja que no ha rebut cap oferta formal per firmar la renovació i prolongar el vincle que té.

Estan contents amb el rendiment que ha ofert aquesta temporada, consolidant-se com a titular indiscutible, i millorant les sensacions que va deixar el primer any. S'ha convertit en una peça clau per a Christophe Galtier, i ha aportat lideratge i maduresa a la rereguarda. Però, encara i així, creuen que no justifica l'elevat salari que percep, de 12 milions d'euros nets per curs. A més, ha complert els 37 anys, i és a prop de la retirada.

Per aquest motiu, en el Parc dels Prínceps han activat la recerca d'un successor de garanties, pensant en el futur, i de fet tenen pràcticament tancat el crac que ocuparà el lloc del campió d'un Mundial i de dues Eurocopes. Parlem de Milan Skriniar, qui s'incorporarà de forma totalment gratuïta després de quedar lliure dels seus compromisos amb l'Inter de Milà, un tracte emparaulat, a falta de confirmació oficial.

Al-Khelaïfi pretén que l'eslovac sigui el soci de Marquinhos, la qual cosa deixaria Ramos en un discret segon pla. I en cas de voler allargar l'aventura per la Ligue1, l'andalús hauria d'acceptar tenir molts menys minuts de què està acostumat a disposar. El dubte és sí estaria disposat a acatar això, o si al contrari es convertiria en una persona tòxica per al vestidor, que és la principal sospita que existeix.

I això no és l'únic que el PSG imposa a Sergio per quedar-se a la plantilla, ja que també haurà de fer un esforç econòmic.

Ramos haurà de rebaixar-se la fitxa a la meitat

Ramos també haurà d'acceptar una rebaixa a la seva fitxa, fins a pràcticament la meitat del salari que té ara mateix. És a dir, exactament el mateix que Florentino Pérez li demanava al seu dia per romandre en el Reial Madrid, una petició que va rebutjar, i que el va portar a mudar-se al PSG.

Ho farà en aquesta ocasió o acabarà canviant d'aires?