La mala maror que hi ha al Paris Saint-Germain provocarà canvis destacats en els propers mesos. L'afició del PSG ja no suporta les decepcions europees. I des del Qatar volen solucions immediates. Per això el pla de fer neteja ja ha començat. I hi haurà alguna sorpresa inesperada.

Sergio Ramos vol tornar al Sevilla...

Mentre alguns miren cap a Leo Messi, que tot apunta que es quedarà fins al final del seu contracte, ara apareixen els noms de Neymar Jr i Sergio Ramos, que són els futbolistes amb més opcions d'abandonar el Parc dels Prínceps el proper estiu. I sobre el defensa andalús apareixen algunes novetats destacades en les últimes hores.

Sergio Ramos PSG EFE

Sergio Ramos celebrant un gol amb el PSG / EFE

Tal com apunta com s'apunta des de la premsa de Sevilla, el futbolista de Camas tindria la intenció de tornar al Sevilla i no anar al Reial Madrid ni començar una última aventura als Estats Units o a algun destí exòtic. I ja hauria demanat al president del PSG, Nasser Al-Khelaïfi, que li obri les portes de sortida el proper estiu.

Una solució que seria molt adequada per a un fitxatge més que decebedor en tots els sentits. Sergio Ramos va arribar lliure al PSG el passat estiu després de no renovar el seu contracte amb el Reial Madrid, però la seva temporada a París ha estat plena de problemes. Les contínues lesions estan marcant el seu pas pel Parc dels Prínceps. I alguns arriben a considerar que ha estat un dels fitxatges més dolents del PSG.

Sergio Ramos PSG EuropaPress

Sergio Ramos tocant-se el peu / EuropaPress

... i retirar-se a casa

I seria una bona solució per a un PSG que vol canviar de dalt a baix la cara del club després de la desfeta europea. El proper estiu hi haurà canvis importants i una de les més que probables baixes serà la de Sergio Ramos, encara que el futbolista andalús té contracte fins al final de la temporada vinent.

Però a banda de voler tornar a Sevilla, ara la intenció, tal com apunta la premsa andalusa, és retirar-se al seu club de formació. Per tant, als seus 35 anys ja començaria a veure factible el final de la seva carrera, però apuntant cap a casa i no cap a un destí exòtic.

Sergio Ramos Madrid Sevilla EFE

Sergio Ramos jugant contra el Sevilla / EFE

La decepció d'aquesta temporada, en la qual només ha disputat 283 minuts en 5 partits, està sent una manera de veure la seva nova realitat. L'edat no perdona i les lesions són el seu nou gran problema. Caldrà veure si d'ara fins al final de temporada juga gaires més minuts i si recupera una mica el nivell que ha demostrat en els últims anys al Reial Madrid.

 

Imatge principal: Sergio Ramos abans d'un partit del PSG / EuropaPress