La darrera jornada del futbol de seleccions que va tenir lloc aquest dimarts va comptar amb la participació de 5 jugadors del Barça, que es reincorporaran a la disciplina d'Ernesto Valverde amb una càrrega de minuts important a les seves cames.

Sergi Roberto, titular amb Espanya

Sergi Roberto va disputar els 90 minuts en la victòria d'Espanya a Malta (0-2) en partit corresponent a la fase de classificació per l'Eurocopa del 2020. El futbolista de Reus va actuar com a lateral dret i com a interior i va tenir un gran pes ofensiu en l'equip de Luis Enrique. Després de jugar-ho tot contra Noruega a Mestalla, Sergio Busquets i Jordi Alba van descansar.

Coutinho es desgasta, Arthur no

A Praga, la selecció del Brasil va derrotar la República Txeca per 1-3 amb un gol de Firmino i dos de Gabriel Jesús. Philippe Coutinho, que ja havia sigut titular contra Panamà a Porto, va disputar 71 minuts però no va tenir incidència en els gols. Arthur Melo, per la seva banda, va substituir Casemiro al minut 72.

arthur melo brasil efe

Arturo, indiscutible amb Xile

Arturo Vidal és una peça clau de la selecció xilena. A Houston, aquest dimecres el migcampista ha estat titular i ha disputat tot el partit contra els Estats Units. En total, 180 minuts a les cames del blaugrana, que també va jugar-ho tot contra Mèxic (1-3) el dissabte.

Murillo per fi juga

Amb la samarreta del Barça no té l'oportunitat de jugar mai, però amb la de Colombia sí. Jeison Murillo va jugar 48 minuts en l'amistós de la selecció cafetera contra Corea del Sud disputat a Seül després de substituir el lesionat Yerry Mina. El central, això sí, no va poder evitar la derrota del seu equip (2-1).