Un doblet d'Álvaro Morata, que no marcava des de novembre de 2017 amb la selecció espanyola, ha donat el triomf contra Malta. D'aquesta manera Espanya agafa el liderat de grup amb ple de triomfs en les dues jornades disputades camí de l'Eurocopa 2020.

Espanya s'ha trobat un rival que només ha jugat a defensar i tapar espais. Sense Luis Enrique Martínez dirigint l'equip per motius personals, a l'equip espanyol li ha costat trobar el gol. Si s'esperava una golejada com aquella recordada del 12-1, aquesta vegada no estat així.

Ha costat més del previst obrir el marcador. I fins al minut 31 que ha aparegut el salvador Morata no s'ha mogut el resultat. Més tard, ja a la segona meitat, Morata ha fet el doblet al 73 amb un cop de cap per sentenciar.

Sergi Roberto, l'únic jugador del Barça amb minuts, i Mario Hermoso, l'únic de l'Espanyol que ha disputat el partit, han demostrat la seva qualitat. Però el protagonista ha estat un Morata que ja suma el seu cinquè doblet amb la selecció absoluta. Un altre dels grans valors d'aquest partit ha estat el 80% de possessió registrat a favor del combinat espanyol.