Un doblet de Santi Cazorla ha deixat en evidència el Reial Madrid (2-2). El conjunt blanc només ha pogut empatar a casa d'un dels pitjors Vila-reals dels últims temps.

El partit ha començat enèrgic amb un gol de Cazorla en el minut 4 de la primera part, però el Madrid ha respost ràpid i en el minut 7 ha anotat Benzema.

El Madrid no ha pogut sentenciar

Els blancs volien sentenciar per la via ràpida i en el minut 20, Varane ha ampliat el marcador amb el seu gol i posava l'1-2. Semblava que els de Solari sumarien els tres punts, però en el minut 83, un altre gol de Cazorla.

Aquest Madrid no convenç i més quan empata a casa del 17è classificat. Sorprèn la situació del Vila-real, que no és normal en la posició que estan.

Els de Solari havien de disputar el partit aplaçat de Lliga per haver jugat el Mundial de Clubs i s'ha celebrat aquest dijous. És a dir, just un dia abans que comenci la jornada número 18 que obrirà el Girona contra el Llevant.