Sandro Rosell ha tornat a alçar la veu en una nova entrevista des que va sortir de la presó, aquesta vegada per presentar el seu llibre Una forta abraçada a Catalunya Ràdio. L'expresident del Barça ha opinat sobre la independència de Catalunya, però també ha tractat temes d'actualitat i ha carregat contra TV3.

"Soc independentista de cor però no de cap perquè crec que encara no estem preparats per a la independència", ha assegurat en la línia que ha manifestat últimament sobre el futur polític de Catalunya. Però ha argumentat la seva resposta dient que "mentre no hi hagi transparència en els mitjans públics, o mentre els líders independentistes es barallin, o mentre el 50% de la població no hi estigui d'acord, no estem preparats encara".

sandro rosell efe

EFE

Censura de TV3

També ha recalcat el tema de la censura del documental del TV3 'El cas Rosell', sobre la seva estada a la presó: "El que és evident és que aquest programa va ser censurat, el seu director no va voler signar-lo i entre tots els catalans ho hem d'intentar resoldre, perquè no vull un país on la seva televisió pública censuri programes".

I lluny de quedar-se aquí, afegeix que la censura sobretot va ser del guió: "El guió el fa l'equip i després es censuren coses. Jo no vaig demanar res. Vaig trobar a faltar el que originàriament havia fet el director del documental en el seu guió i la seva realització".

EL CAS ROSELL 01

Prevaricació de Lamela

Encara seguint amb el tema de la presó, ha tornat a reiterar que "la jutgessa Lamela va prevaricar". "Aquesta senyora ha prevaricat per a mi i els meus advocats, i ho dic. És la jutgessa que va posar el Govern a la presó, del cas Alsasu i del cas Trapero", segueix explicant.

I també lamenta profundament que sobre l'acusació de prevaricació de la jutgessa Lamela no se'n fes ressò TV3: "Jo com a català m'agradaria ser escoltat i més quan dius coses que ens ajuden a tots. Els responsables de TV3 han de ser més transversals i transparents i donar veu a totes les veus".