La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha anunciat la presentació d'un recurs davant la sala d'apel·lació contra la decisió d'absoldre Sandro Rosell i quatre dels seus col·laboradors d'un delicte de blanqueig i la defensa de l'expresident del Barça ha reaccionat. Molins Advocats ha emès un comunicat en què expressa la seva "estupefacció per la insòlita nota de premsa emesa per la Fiscalia de l'Audiència Nacional".

La fiscalia considera que no es va valorar adequadament la prova i que els dubtes del tribunal que el van deslliurar del cas no estan justificats. Per aquest motiu la mateixa fiscalia ha interposat un recurs d'apel·lació, cosa que la defensa de Rosell no entén perquè es fonamenten en "els mateixos motius que van ser, un darrere l'altre, desmuntats per la sentència que va absoldre Sandro el 23 d'abril".

"Resulta com a mínim sorprenent que allò que hauria de veure en seu judicial, i del que aquesta defensa donarà complida resposta davant la instància processal oportuna, torni a publicitar per part de la pròpia Audiència Nacional, faltant al literal del que va disposar la mateixa sentència absolutòria, amb l'ànim de perjudicar la imatge i el bon nom de qui ha estat declarat innocent després de passar, injustament, 22 mesos en presó preventiva", acaba dient en un breu comunicat. Així la defensa de Rosell deixa clar que aquest recurs tindrà resposta.

Resposta al recurs contra l'absolució de Sandro Rosell

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat