S'apropa l'esperat diumenge 7 de març, el dia en què els socis i les sòcies del FC Barcelona decidiran el pròxim president de l'entitat blaugrana, i la campanya es va escalfant per moments.

I és que Xavier Sala-i-Martin ha carregat amb duresa contra el candidat Toni Freixa després de l'atac massiu de bots que entre ahir dijous i avui ha patit Joan Laporta al Twitter. Per a l'economista, Freixa està darrere de l'acte, per la qual cosa l'ha atacat amb duresa a través de 5 tuits.

Sala-i-Martin càrrega contra Toni Freixa

En primer lloc, Sala-i-Martin li recorda a Freixa que s'ha destapat una xarxa de compra d'anuncis falsos per desprestigiar Laporta. "Mira Toni Freixa com et desemmascaren: Tots els comptes de suport dels districtes de Barcelona compren anuncis FALSOS PER DESPRESTIGIAR LAPORTA i resulta que tots estan controlats per UNA SOLA PERSONA: Jonatan Palma Ruiz.", escriu l'economista.

Seguidament, Sala-i-Martin li envia a Freixa un vídeo titulat #Freixagate en el qual s'explica la presumpta trama per atacar Laporta. "Potser també t'interessa aquest video sobre el FREIXAGATE. És llarg i és de fa unes setmanes, però també demostra que estàs fent LES MATEIXES TRAMPES que I3Ventures. Tots els socis han de saber que si et voten a tu, tindran MÉS DEL MATEIX BARTOSANDRISME.".

L'atac massiu de bots contra Laporta

En tercer lloc, l'economista l'acusa de ser darrere de l'últim atac contra Laporta al Twitter. "O potser puguis seguir aquest fil, on s'explica el perfil COMÚ dels centenars de bots que aquesta darrera nit han estat reenviant vídeos que escampen mentides sobre Laporta."

"El fet que facis trampes per guanyar unes eleccions et desqualifica com a possible president i com a persona. Però és que el fet que aquestes trampes siguin tan patateres que simples twitaires i Youtubers les enxampin demostra que, a sobre, ets MOOLT CURT!!!", afegeix Sala-i-Martin.

 

Imatge principal: Xavier Sala-i-Martin, en una entrevista a ElNacional.cat / Roberto Lázaro