Xavier Sala-i-Martin és un habitual a l'hora de dir la seva a les xarxes socials i darrerament s'està esplaiant molt en les seves crítiques a Josep Maria Bartomeu i la seva gestió al capdavant del Barça.

Ahir, poca estona després que es fes pública l'entrevista a Leo Messi on anunciava que seguiria un any més al Barça, l'economista va publicar un tweet del qual Bartomeu, i també Sandro Rosell, no en surten massa ben parats. Sala-i-Martin recollia el que segons ell eren els titulars de Messi i aprofitava per acabar la piulada acusant Bartomeu i Rosell de "no tenir cap problema a condemnar el Barça per salvar el cul".

A més, va contestar algunes de les respostes que va rebre al tweet, criticant aquells que diuen que Messi és un traïdor i que el Barça ha fet més per ell que no pas al contrari.

Un cop més, Sala-i-Martin no ha volgut guardar silenci i ha aprofitat per criticar per enèsima vegada la gestió de la directiva de Bartomeu, i l'herència rebuda per Sandro Rosell. Raons no li'n falten.