Sembla que ja està tot més que lligat: Kylian Mbappé es convertirà en nou futbolista del Reial Madrid a partir del 30 de juny com a agent lliure. Fa menys d'una setmana es publicava que el davanter gal ja li havia comunicat al Paris Saint-Germain que la seva intenció era abandonar el Parc dels Prínceps a final de temporada, i aquest dilluns s'ha conegut que la seva decisió és firmar pel Reial Madrid.

Es confirma el fitxatge de Mbappé pel Reial Madrid

Així mateix ho ha avançat el diari Marca aquest dilluns. A primera hora del matí, el diari madrileny publicava que Kylian Mbappé ja havia firmat el seu contracte amb el Reial Madrid fa unes setmanes, que el vincularà al Santiago Bernabéu durant cinc temporades. Un acord que mantindrà a l'estrella parisenca com un dels futbolistes més ben pagats de l'actualitat i que li assegurarà una prima de fitxatges que s'acostaria als 50 milions d'euros.

Kylian Mbappé saludant després d'un partit del PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé, saludant després d'un partit del PSG / Foto: Europa Press

Per tant, sembla que un dels serials més grans de la història recent del món del futbol està per acabar-se. Mbappé complirà el seu somni de vestir amb la samarreta blanca i Carlo Ancelotti comptarà amb un dels davanters més diferencials del moment. Un traspàs que canviarà per complet la realitat del futbol europeu i que convertirà el Reial Madrid en el rival a batre en totes les competicions durant la pròxima temporada.

Rodrygo podria ser el sacrificat en l'atac del Reial Madrid

I és que amb l'arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid, Ancelotti tindrà a la seva disposició una de les plantilles més completes del món. La falta de davanters que ha tingut aquesta temporada es veurà solucionada de cop, amb la incorporació també d'un Endrick que continua sumant grans partits al Brasil. Per aquesta raó, és probable que alguns futbolistes que durant aquest curs estan sent importants es quedin sense minuts, fins al punt que valorin sortir del club parar buscar un projecte en el qual tenir més protagonisme.

Rodrygo gol Nàpols / Foto: EFE - Juanjo Martín
Rodrygo Goes, celebrant un gol contra el Nàpols / Foto: EFE - Juanjo Martín

Aquest seria el cas de Rodrygo Goes. El jove futbolista brasiler ha alternat mesos d'un rendiment brutal amb altres de més discrets. La irregularitat continua sent el seu gran punt negatiu, però és evident que és un dels jugadors més prometedors del món. Així i tot, a la plantilla blanca podria quedar-se gairebé sense espai, ja que els titulars serien Bellingham, Mbappé i Vinícius. Rodrygo, com és lògic, podria no acceptar aquest rol i buscar un traspàs, que també seria bastant beneficiós per al Reial Madrid, que rebria prop de 100 milions d'euros pels seus serveis. Així doncs, sembla que ja comencen a existir els primers efectes col·laterals del fitxatge de Mbappé pel Madrid.