Després d'anys de patiments i de desenganys, per fi es tanca el fitxatge de Kylian Mbappé pel Reial Madrid. El club blanc, sempre atent als desitjos del davanter francès, aconsegueix la tan esperada firma perquè esdevingui jugador merengue la propera temporada. Un fitxatge somiat que acabarà com es volia des de la casa blanca.

Mbappé, nou fitxatge del Reial Madrid

Kylian Mbappé serà jugador del Reial Madrid a partir del proper 1 de juliol del 2024, tal com informa el Marca. Afirmació categòrica perquè el futbolista francès hauria donat la seva firma al conjunt blanc per a les properes 5 temporades. Un acord llarg i feixuc a nivell contractual, però que finalment s'ha arribat a una entesa que ha convençut tant el jugador com el seu entorn com també al Reial Madrid.

Mbappé PSG Real Sociedad EFE
Kylian Mbappé celebrant un gol amb el PSG / Foto: EFE

Això vol dir que d'aquí a 133 dies ja es podrà dir que Mbappé és jugador del Reial Madrid. Tot i això, també s'espera que abans es faci oficial el fitxatge pel club blanc. I el més positiu de tot per al Reial Madrid és que arribarà sense preu de traspàs perquè just acaba contracte amb el PSG a final d'aquesta temporada.

I des del mateix club parisenc ja sabien que aquest seria l'últim any amb l'estrella francesa. Nasser Al-Khelaïfi, el president del PSG, ha anat veient les reiterades negatives del futbolista, que cada vegada tenia més clar la seva no-renovació amb el PSG. I serà un adeu més que esperat, ja que Mbappé vol triomfar a Europa i l'oportunitat de dues temporades que li ha donat al PSG de moment no li ha servit de res.

Kylian Mbappé posa con la Supercopa de Francia / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé, amb la Supercopa de França / Foto: Europa Press

Mbappé, el futbolista més ben pagat del Reial Madrid

I el Reial Madrid ha aconseguit l'objectiu que volia. Després de reprendre contactes el passat mes de gener, la negociació ha agafat la recta final. El futbolista francès ja ha via pres la decisió de jugar al Reial Madrid i només calia trobar un acord entre el jugador i el club. L'únic gran problema conegut ha estat la discrepància que hi ha hagut amb els drets d'imatge, amb el Reial Madrid aconseguint rebaixar les condicions exigides per l'entorn de Mbappé.

Òbviament, Mbappé serà el futbolista més ben pagat del Reial Madrid, cobrant entre 15 i 20 milions d'euros nets per temporada, que serien de 30 a 40 milions bruts, però s'haurien d'afegir bonus per objectius. A més, Mbappé cobraria uns 50 milions d'euros nets de prima de fitxatge.

Kylian Mbappé PSG / Foto: EFE - Christophe Petit Tesson
Kylian Mbappé jugant amb el PSG / Foto: EFE - Christophe Petit Tesson

Per tant, Mbappé continuarà cobrant una milionada al Reial Madrid, però no serà tant com al PSG. I ara només queda saber quan serà l'anunci oficial i quan serà la presentació. Seria molt estrany un gir radical dels esdeveniments i que Mbappé no acabi sent jugador del Reial Madrid la temporada vinent.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!