Gir de guió. Luis Rubiales canvia d'opinió a última hora i no dimiteix com a president de la Real Federación Española de Fubtol (RFEF). "No dimitiré, no dimitiré", així ho ha comunicat aquest divendres durant l'Assemblea General Extraordinària convocada a Las Rozas, a Madrid, on ha mantingut el seu discurs sobre el petó que li va fer a Jennifer Hermoso, i assegura que va ser "eufòric, espontani, mutu i consentit, que aquesta és la clau, aquesta és la clau de totes les crítiques". A més, Rubiales ha afirmat que "aquí no s'està tractant de fer justícia, es tracta d'un assassinat social". 

Rubiales ha volgut donar explicacions sobre la polèmica amb el petó forçat que li va fer a Hermoso a la celebració del Mundial. "Encara que s'estigui venent una altra cosa, no hi ha desig i no hi ha posició de domini. Encara que s'estigui venent una altra cosa en molts dels mitjans, tant els que estan dominats o venent homenatge al senyor Tebas, com els que estan rendint homenatge al fals feminisme, que és una gran xacra en aquest país", ha explicat Rubiales.

"S'està executant un assassinat social" 

Durant el seu discurs, Rubiales ha defensat que té una gran relació amb totes les jugadores i tots els membres de l'expedició espanyola en el Mundial, amb els quals va formar "una família durant més d'un mes". "Vam tenir moments afectuosíssims en aquesta concentració", ha afegit. "Jenni va dir que era una anècdota. De l'anècdota, del no passa res, comencen totes aquestes pressions, es passa al silenci de la jugadora i després a un comunicat que la veritat jo no acabo d'entendre. Aquí no s'està tractant de fer justícia, això és fals, s'està executant un assassinat social cap a mi, se m'està tractant de matar", ha manifestat.

Rubiales ha relatat que va ser la futbolista qui el va aixecar del terra: "I gairebé caiem i en deixar-me al terra ens abracem (...) Em va pujar en braços i em va acostar al seu cos, i li vaig dir oblida't del penal i em va contestar ets un crack. I jo li vaig dir, un 'piquito'?, i ella va dir val. Es va acomiadar amb una última manotada al costat i va marxar rient. Aquesta és la seqüència de tot". Així doncs, Rubiales ha insistit que "no hi ha desig ni posició de domini i tota la gent ho comprèn també". El president de la RFEF ha afirmat que el petó que li va fer a Jenni és com si l'hagués fet a les seves filles, a les quals també ha enviat un missatge sobre feminisme "jo estic dient la veritat. Una lliçó de vida, vosaltres sí que sou feministes de veritat, no el fals feminisme que hi ha per allà".