Nou escàndol amb el segell de Luis Rubiales. Després dels episodis en què l'acompanyaven Sergio Ramos i Gerard Piqué com a protagonistesEl Mundo destapa les declaracions voluntàries del seu tiet i excap de Gabinet, Juan Rubiales, a la Fiscalia Anticorrupció destapant una festa en un xalet privat de Salobreña a principis del mes de gener del 2020.

Segons el seu testimoni, la cita a la localitat granadina tenia com a objecte oficial "unes jornades de treball", però assegura que el lloguer d'aquell habitatge va ser "únicament per a gaudir-ne ell i el seu equip més directe, pagant-se les despeses amb targetes d'empresa de la mateixa RFEF".

Luis Rubiales president RFEF Europa Press
Luis Rubiales, durant una conferència de premsa/ Foto: Europa Press

Un grup de 10 noies joves també hauria estat convocat per a la festa

Segons va prosseguir Juan Rubiales en les declaracions prestades el darrer 30 de maig, per a l'encontre també va ser convocat l'exfutbolista i amic del president de la RFEF Nené, qui hauria convidat a un grup de 10 noies joves. D'afegida, el tiet del president, que va ser acomiadat recentment del seu càrrec a l'entitat federativa, va relatar que el 18 d'agost del 2020 el seu nebot li va plantejar que havia de "buscar una fórmula perquè arribessin diners al seu pare". 

Aleshores, la resposta del declarant hauria estat que li ho faria arribar "des de la meva butxaca", però segons assegura en Juan, l'actual mandatari li va deixar anar que "no es tracta d'això, sinó que cal buscar alguna cosa perquè els diners surtin de la RFEF". Juan Rubiales afirma que s'hi va negar de ple, i que en aquell moment, és quan li diu que se'n vagi d'allà, que no el vol tornar a veure.

RubialesEuropaPress
Luis Rubiales, durant una roda de premsa / Foto: Europa Press

Juan Rubiales destapa més draps bruts del seu nebot

En la seva compareixença davant Anticorrupció, Juan Rubiales també es va referir a l'ofensiva d'en Luis cap a David Aganzo, president de l'AFE (Associació de Futbolistes Espanyols). L'any 2019, l'acusat hauria contractat una agència de detectius per "fer-li seguiment, saber amb qui es reuneix, amb qui parla, qui li dona suport... el pagament d'aquests serveis de vigilància es va fer a través d'una societat de l'advocat Ramón Caravaca", que posteriorment, "van ser carregats a la RFEF".

El Ministeri Públic investiga ara les suposades irregularitats pressupostàries de la Federació Espanyola de Futbol mentre Luis Rubiales ha estat a la presidència, però els documents interns que va revelar El Confidencial en què s'acreditaven comissions milionàries a Gerard Piqué per l'organització de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita no li faran cap suport.

Luis Rubiales presidente RFEF / Foto: Europa Press
Luis Rubiales, president de la RFEF / Foto: Europa Press

Mentrestant, la RFEF es defensa emetent una nota informativa que resa que "ni en aquesta data ni en cap altra es va dedicar ni un sol euro per a qüestions que no siguin pròpies de l'activitat federativa".