Al Reial Madrid li cal canviar el panorama de la plantilla. Hi ha jugadors veterans, joves, sobrers i imprescindibles, però no hi ha una sintonia de grup. Per això Carlo Ancelotti comença a fer selecció i ja mira cap al futur.

Un nou protagonista al mig del camp del Reial Madrid

Florentino Pérez volia una neteja i segur que n'hi haurà. Més que el proper mes de gener, quan s'esperen alguns moviments, els fitxatges de debò seran el proper estiu del 2022. Hi ha molts futbolistes que ja no tenen nivell Reial Madrid, però també n'hi ha diversos que estan en la llista de pretesos.

Carlo Ancelotti Florentino Perez Foto Real Madrid

Carlo Ancelotti i Florentino Pérez parlant / Real Madrid

Un dels protagonistes en les últimes hores és Rúben Neves. Segons informa Fichajes.net, el migcentre portuguès del Wolverhampton Wolves és el jugador que ha enamorat Ancelotti. El tècnic italià, que posa en dubte la qualitat dels migcampistes del club blanc, està buscant fora les solucions.

I Neves és un futbolista de present i també de molt futur. Imprescindible als Wolves, és un dels jugadors del moment a la Premier League. Rúben Neves té 24 anys i un valor de mercat de 42 milions d'euros. El gran problema és que té contracte en vigor amb els Wolves i podria marxar gratis al 2024. Neves, a més, és un dels diamants en brut de Jorge Mendes, un dels agents més hàbils de l'actualitat.

Ruben Neves Wolverhampton Wolves EuropaPress

Rúben Neves celebrant un gol amb el Wolverhampton Wolves / EuropaPress

Per al fitxatge de Rúben Neves s'haurà de fer fora algú

I tot i que Ancelotti acceptaria el fitxatge de Neves amb els ulls tancats, no tot és tan fàcil. És cert que al mig del camp del Reial Madrid sobren jugadors com Isco Alarcón i Dani Ceballos, a més de tenir certs dubtes amb el rendiment de Carlos Casemiro, però el portuguès arribaria al Santiago Bernabéu per ser un dels interiors.

I en aquesta posició tan valorada al Reial Madrid actualment hi són Toni Kroos i Luka Modric. L'arribada de Neves, doncs, hauria de suposar la marxa d'un dels dos tòtems del Reial Madrid dels últims anys. No seria tan estrany en el cas del croat, ja que acaba contracte amb el club blanc i està pensant en marxar a un club exòtic abans de la retirada.

Kroos Modric calentamiento Real Madrid EuropaPress

Toni Kroos i Luka Modric abans d'un partit del Reial Madrid / EuropaPress

No hi ha lloc per a tots i, pensant que o Modric o Kroos es quedi, més Casemiro, Fede Valverde i Eduardo Camavinga, al mig del camp de l'any vinent hi ha overbooking. La revolució arribarà al Reial Madrid, però d'aquí uns mesos.

 

Imatge principal: Carlo Ancelotti durant una roda de premsa del Reial Madrid / EFE