Isco Alarcón ha estat molt criticat sls últims temps, i amb raó, pel seu sobrepès. En més d'una ocasió, se li ha pogut veure amb alguns quilos de més, denotant una falta de professionalitat, que va provocar que l'afició es posés en contra seu. I això, inevitablement, va influir en el seu rendiment, ja que va baixar molt les seves prestacions, passant de ser un jugador molt important, a tenir un rol completament residual. I continua igual.

Altres com Marcelo Vieira o James Rodríguez també van ser motiu de burla al seu dia, però, ara, és un altre jugador del Reial Madrid el que és en boca de tots, novament, pel seu mal estat de forma. El crack en qüestió és Luka Jovic, al qual se li va permetre jugar uns quants minuts davant del Shakhtar Donetsk, a la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League. Va entrar des de la banqueta, després de les molèsties de Karim Benzema, però no va fer res remarcable.

Amb prou feines va entrar en contacte amb la pilota, i, a més d'una jugada en la qual li va tocar córrer, va demostrar que no passa pel seu millor moment. Una cosa, d'una banda, bastant lògic, tenint en compte que ha estat un temps lesionat, i que amb prácticament no té ritme competitiu. Però això no li va servir d'excusa a les xarxes socials, on es van 'encebar' amb ell, exigint la seva venda immediata. Una cosa que entra dins dels plans de Florentino Pérez.

Luka Jovic Alaves EuropaPress

Luka Jovic

Fa temps que el president prova de desfer-se del serbi, per qui va pagar la barbaritat de 60 milions d'euros. El problema és que ningú no s'ha mostrat disposat a acollir a les seves files l'ariet nascut el 1997. El curs anterior, sí que van poder enviar-lo cedit a l'Eintracht de Frankfurt, on es va donar a conèixer. Però el seu rendiment a la seva segona etapa a la Bundesliga no va tenir res a veure amb el de la primera, ja que ni tan sols va aconseguir ser titular.

I veient les seves penoses xifres, i ara, els seus quilos de més, es diu que podrien ser fins a vuit, sembla difícil que algun club s'interessi per Jovic. Al Santiago Bernabéu hauran de continuar comptant amb ell.

Jovic i Hazard, dues situacions idèntiques

A les xarxes també han començat a fer paral·lelismes amb els casos de Jovic i de Eden Hazard. Ambdós van arribar a la capital d'Espanya el mateix any, 2019, i a canvi d'un dineral, ja que entre els dos, van suposar una inversió de 220 'quilos'. Però mai cap ha aconseguit justificar aquest preu, i han passat més temps a la grada i a la banqueta que sobre la gespa.

Els dos van ser petició de 'Zizou', que, clarament, es va equivocar. I Carlo Ancelotti va posar la creu tant al balcànic com al que fora estrella del Chelsea, tot just posar un peu al Madrid. De moment, ambdós estan jugant entre poc i res.

Eden Hazard Reial Madrid Vila-real EFE

Eden Hazard

S'espera poder trobar-los un comprador com més aviat millor, però les esperances són molt baixes, per no dir nul·les.

I tenen contracte de llarga durada...