Ronaldinho no té una vida ordenada. El brasiler és capaç del meravellar el món amb les seves filigranes i, a la vegada, indignar tothom qui un dia el va admirar donant suport a l'ultradretà Jair Bolsonaro.

L'ex jugador del Barça -i actual ambaixador del club- viu en una bombolla i res aconseguirà fer-lo sortir. Ni tan sols els diners. Aquest dilluns, el portal UOL va revelar que la fiscalia brasilera havia intervingut els comptes de Ronaldinho i el seu germà Roberto per haver causat danys mediambientals construint una plataforma pesquera.

La justícia del país sud-americà va retirar-li el passaport, però quan va accedir als seus comptes va descobrir que només hi havia 24,63 reals, o el que és el mateix, menys de 6 euros. Després de no donar senyals de vida, la fiscalia va assumir que Ronaldinho, arruïnat, havia desaparegut del mapa.

Però no és el cas. Aquest dimarts, el brasiler, aliè a tot el que l'envolta, ha donat senyals de vida a les xarxes socials des de Marroc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) on

Ja té 38 anys però no sembla que Ronaldinho hagi de madurar. Què s'ho passi bé no és cap inconvenient, però que fugi de la justícia i s'identifiqui amb uns valors més que discutibles, potser sí.