Ronald Koeman marxa de París amb bones sensacions després del partit davant el Paris Saint-Germain. El tècnic del Barça, tot i no haver aconseguit donar-li la volta a l'eliminatòria, ha explicat que marxa orgullós de l'actitud de l'equip des del primer minut fins a l'últim del partit.

El Barça ha merescut més a la primera part

El tècnic neerlandès creu que l'equip ha posat les coses difícils al contrari i que el Barça ha merescut alguna cosa més, "almenys 1 o 2 gols més abans del descans". Koeman creu que els seus jugadors han fet un desgast increïble en el partit d'aquest dimecres, però que s'ha de tenir una mica més de sort, i lamenta no haver sabut aprofitar les oportunitats a la primera part, i no haver sigut més efectius.

PSG Barcelona Messi EFE

Messi xutant un penal davant el PSG / EFE

"Ens ha faltat aprofitar les ocasions"

Koeman pensa que el resultat de l'anada al Camp Nou va ser exagerat, i que aquest dimecres l'equip ha creat més perill que el que va crear el PSG a Barcelona. L'entrenador culer ha insistit que la diferència entre el PSG i el Barça ha sigut que els francesos, al contrari que ells, han sabut aprofitar les ocasions. Koeman explica que l'eliminatòria es va perdre a la segona part al Camp Nou, i que després d'una derrota per 1-4 a casa és molt complicat donar-li la volta al resultat, però que s'ha d'acceptar.

"Quan una eliminatòria es juga a dos partits sempre hi ha temps a canviar", ha dit el tècnic, que creu que l'equip aquest dimecres ha volgut remuntar el partit, "tothom del Barça pot estar content", creu Koeman.

PSG Barcelona Busquets Verratti EFE

Busquets amb Veratti en el partit del Barça davant el PSG / EFE

Koeman destaca l'actitud del equip

Sobre el penal, Koeman creu que és un moment important del partit però no un moment clau. "Hem fallat oportunitats, però s'ha de destacar l'actitud de l'equip". El tècnic, que tot i marxar orgullós de l'equip diu que el Barça marxa trist per l'eliminació a la Champions, creu que el més important és la imatge que ha donat l'equip.

Koeman ha parlat també sobre el futur de Messi al Barça i ha dit que creu que l'argentí ja fa temps que veu que l'equip va a més i té futur.

Imatge principal: Ronald Koeman en el partit de Champions davant la Juventus / EFE