Fins fa pocs dies, el Barça pensava tenir bé encarrilat el fitxatge de Dani Olmo per a la pròxima temporada. El jugador vol tornar a Barcelona i el RB Leipzig accepta negociar el seu traspàs, ja que el club alemany va acordar amb el futbolista deixar-lo sortir després de demanar-li l'estiu passat que aguantés una mica més. El pla era dur a terme l'operació d'aquí a unes setmanes, pensant en la temporada 22/23, encara que els esdeveniments podrien precipitar-ho tot.

El problema és que a l'entorn de Dani Olmo no li ha agradat gens ni mica saber que el Barça va seriosament a per Raheem Sterling. Al principi pensaven que era un rumor més de mercat, però en confirmar que l'extrem del Manchester City ha passat a ser prioritari per a direcció esportiva blaugrana, ja per a aquest mateix mercat d'hivern, han entrat en còlera. Olmo tem que el Barça ho acabi descartant després d'haver forçat el Leipzig a acceptar la seva sortida.

Dani Olmo seleccion espanola EuropaPress

Dani Olmo, després de marcar un gol amb la selecció espanyola / EFE

Dani Olmo, entre el Barça i el Manchester United

A tot això s'ha unit l'interès del Manchester United per Dani Olmo. El jugador ja li ha transmès al club d'Old Trafford que la seva prioritat és fitxar pel Barça, el club que el va formar, a més que a Barcelona continua vivint tota la seva família. És per aquest motiu que l'extrem també s'ha donat un temps de marge, ja que si el Barça continua jugant a dues bandes Olmo activarà l'opció del Manchester United, que també vol saber una mica aviat per si ha d'activar el pla B.

De moment, a Manchester saben que Dani Olmo prefereix jugar en el Barça, però tenen l'esperança que el club blaugrana es decanti per Sterling i els obri l'opció de fitxar el jugador del RB Leipzig, un futbolista que ja ha demostrat merèixer aterrar en algun dels grans clubs d'Europa.

Raheem Sterling Manchester City Europa Press

Sterling, en un partit del Manchester City / Europa Press

Xavi necessita urgentment un extrem

Davant del temor de quedar-se sense Dani Olmo, Xavi Hernández li ha demanat al Barça que controli la situació de l'exjugador del Dinamo de Zagreb, ja que en el dia d'avui no està res clar que Sterling pugui aterrar en el Camp Nou aquest mateix hivern.

L'entrenador del Barça necessita un extrem, ja que en aquests moments té molt coixa la posició, i tem quedar-se sense cap dels dos. Xavi, de fet, prefereix Dani Olmo que Raheem Sterling, per la qual cosa espera que les negociacions avancin pel bon camí. El pla ideal seria Sterling ara i Dani Olmo a l'estiu, encara que potser aquest full de ruta ja no és possible.

 

Imatge principal: Xavi Hernández, a la banqueta del Barça del Camp Nou / Europa Press