El Jutge de Disciplina de LaLiga ha suspès tots els partits que el CF Reus Deportiu hauria de disputar durant la present temporada en competició professional, una decisió que es contradiu amb la dictada aquest mateix divendres​ per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

L'ens federatiu havia autoritzat a continuar en la competició, pesi als nombrosos problemes esportius i econòmics que està patint el club i que l'han portat a quedar-se amb tan sols dotze fitxes professionals.

El Jutge de Disciplina de LaLiga ha decidit en la seva resolució "suspendre fins a la resolució del present expedient el dret del Reus de participar en la competició professional". A més, en el seu escrit ha advertit que davant aquesta decisió cap recurs davant el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) en el termini de quinze dies hàbils a comptar des d'aquest divendres.

El Jutge ha decidit suspendre a l'equip en aquest moment, ja que s'ha completat la primera volta de la competició i tots els rivals van jugar els seus partits contra els reusencs pel que considera que "la puresa de la competició ha quedat més que assegurada".

La situació límit que està vivint el Reus Deportiu s'esta traduint en episodis completament esperpèntics. A la tarda, la Unión Deportiva Las Palmas, veient que la RFEF no accedia a suspendre el partit programat per aquest dissabte contra els del Baix Camp, ha començat a viatjar cap a Barcelona per disputar el duel. Poques hores més tard, però, la situació ha canviat completament, i amb l'expedició canaria volant, el jutge de Disciplina de la Lliga ha decidit suspendre tots els partits del Reus Deportiu de la Segona divisió espanyola. L'equip canari, doncs, a hores d'ara busca un vol per tornar a l'illa immediatament.