El Reus Deportiu va aconseguir guanyar la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins contra el Barça (3-2). Després de tretze anys sense aixecar el trofeu, aquesta vegada sí es van endur el títol gràcies a un gol de Romà Bancells a només tres minuts de la conclusió.

El Barça, que va tornar a entravessar el títol per segona vegada consecutiva després de la derrota a la final, la temporada passada, contra el Liceo de la Corunya, no va saber aprofitar la qualitat dels seus jugadors, amb un Reus més fresc, desenfadat i mordaç en atac que va merèixer la victòria. Els reusuencs, amb el jove Marc Julià i sobretot amb un sensacional Alex Rodríguez, es van avançar al marcador amb un gol del primer quan ja s'apropava la fi de la primera part, tot i que va ser després del descans quan el partit va ser de veritat una final.

Els portuguesos Joao Rodrigues i Helder Nunes, aquest últim el sonat fitxatge de la temporada del Barça, van donar la volta al marcador a la recta final del partit, però Julià va emportar una pilota al pal i, de nou Rodríguez, va fer el mateix en una falta directa, la desena dels blaugrana. No obstant això, una jugada individual de Bancells va ser definitiva perquè el Reus aconseguís la segona Supercopa de la seva història, després de l'aconseguida en la temporada 2006/07, llavors a doble partit també davant del Barça.