El Reial Madrid té una nova preferència número 1 de cara a l'estiu vinent. El nom de Kylian Mbappé ja no molesta a Florentino Pérez i l'objectiu és Jude Bellingham. I la idea és acabar de fer el gran cop i que el migcampista anglès traeixi del tot Jürgen Klopp i el Liverpool.

Bellingham, entre el Reial Madrid i el Liverpool

El club blanc fa mesos que té molt clar que la seva nova prioritat és Bellingham. El jugador anglès del Borussia Dortmund, de només 19 anys, encara té contracte amb el club alemany fins al 2025, però tothom sap que al final d'aquesta temporada acabarà marxant de Dortmund. Tot i això, el destí encara no està gens clar.

Jude Bellingham Borussia Dortmund / Foto: Barrington Coombs - Europa Press
Jude Bellingham parlant en una roda de premsa del Borussia Dortmund / Foto: Barrington Coombs - Europa Press

I és que el Reial Madrid té competència, ja que el Liverpool està apostant fort per Bellingham. Klopp necessita jugadors joves, amb cames i molta capacitat de millora. El seu Liverpool està en hores baixes i necessita nous al·licients. I Bellingham és aquest tipus de jugador que volen des del club red, ja que també coneix la Premier League tot i que no hi ha jugat mai perquè va estar una temporada en el futbol professional amb el Bimingham, però a la EFL Championship, la segona divisió anglesa.

Però Bellingham està reunint-se amb el Reial Madrid i es confirma que està intentant trair el Liverpool. Una bona notícia per al club blanc i que comença a posar nerviós el club anglès. L'operació que segurament serà una de les grans bombes del proper estiu del 2023.

Jürgen Klopp / Foto: Europa Press
Jürgen Klopp cridant durant un partit del Liverpool / Foto: Europa Press

Bellingham, un fitxatge bomba per a l'estiu del 2023

Per tant, es confirma que Bellingham està entre el Reial Madrid i el Liverpool. Sembla que cada vegada s'apropa més al Santiago Bernabéu, però en el món del futbol tot pot passar i tot pot canviar de la nit al dia. Bellingham encara no ha pres una decisió definitiva i ja serà després del Mundial de Qatar quan es posarà a estudiar una possible sortida del Borussia Dortmund.

Una altra cosa és la milionada que hauran de pagar per ell. Com que Bellingham encara té contracte amb el Dortmund per alguns anys més, tant el Reial Madrid com el Liverpool hauran de pagar uns quants milions per endur-se'l. I encara que té un valor de mercat de 90 milions d'euros, es calcula que Bellingham costi uns 100 milions com a mínim.

Jude Bellingham Borussia Dortmund EuropaPress
Jude Bellingham celebrant un gol amb el Borussia Dortmund / Foto: Europa Press

I si volen que Bellingham sigui el fitxatge estrella del Reial Madrid el proper estiu, segur que esdevindrà una de les grans bombes. I tot apunta que es convertirà en el fitxatge més car de tots, segurament entrant en la llista del més cars del món.